welk land de meeste automaten per hoofd van de bevolking heeft?

Antwoord: Japan

Hoewel de Japanners niet de automaat uitvond, hebben ze omarmd met een passie. De verhouding van de automaten aan Japanse burgers is een onthutsend 01:23. Ter vergelijking, zou een groot land als de Verenigde Staten moeten in de buurt van 13,8 miljoen automaten in operatie om zelfs dicht bij die verhouding.

Hoewel het gemakkelijk om krijt het enorme aantal automaten een vaag gevoel dat Japan is een cultuur in de liefde met de technologie en automatisering zou zijn, zijn er eigenlijk concreet economische redenen voor de prevalentie van automaten. Een zeer hoge bevolkingsdichtheid in combinatie met een hoge arbeidskosten maakt onbemande distributie van goederen zeer aantrekkelijk voor bedrijven. Combineer deze factoren met de zeer lage tarief van vandalisme en kleine criminaliteit in Japan en je hebt een perfecte markt voor geautomatiseerde machines die alles van dranken aan fietsonderdelen verkopen.

Bike Parts? Volgende zullen ze de verkoop van meubels van automaten! Of huizen! Wacht eens even … Hoeveel is dat Doggie in het raam?