welk continent het grootste aantal Franstaligen heeft?

Antwoord: Africa

Als het gezond verstand als het lijkt te zeggen dat Europa, het huis continent van het land Frankrijk, heeft de meeste Franstaligen, het is niet echt het geval is. Hoewel er zijn tal van Franstaligen in Frankrijk (65 miljoen) evenals vele Franstaligen verspreid over heel Europa, Europa heeft gewoon niets over Afrika als het gaat om het grote aantal sprekers.

Dankzij een zware koloniale aanwezigheid in Afrika in de afgelopen eeuwen, de Franse achtergelaten vele culturele artefacten met inbegrip van hun taal. Frans wordt gesproken door naar schatting 120 miljoen Afrikanen wonen in Franstalige landen (ramingen voor het aantal Franstaligen buiten de Franstalige landen niet beschikbaar zijn, maar het is veilig om te veronderstellen dat er veel sprekers buiten deze gebieden).

Hier is nog een goede vraag: Welke taal die het meest native wordt gesproken in Europa?

Op de kaart van Afrika verschillende landen zijn gearceerd blauw, dat wil zeggen de Franstalige, in tegenstelling tot gedeeltelijk Franstalige. Als dat betekent dat alle inwoners van die landen worden geteld als French-speaking, de geldigheid van deze bewering is zeer betrokken.

Ik denk dat we Advance Acoustic, Apertura, Cabasse, Focal-JMLab en L-Acoustics welk continent de meeste sprekers heeft gekocht moet vragen.

of

We kunnen de vraag veel minder vaag te maken

Leve Frankrijk !!

Hoe kan men spreekt ‘native’, met een slang of een accent?

Beide versies zijn aanvaardbaar. In Europa, spreken ze vaak verschillende dialecten, zelfs indien de plaatsen zijn slechts 5 mijl van elkaar.

Ja, in Groot-Brittanniƫ (waar ik woonde tot verhuizen naar Australiƫ) zijn er 60 basic dialecten. Deze zijn in verschillende provincies, vervolgens split hen onder steden en dorpen die alleen kan zijn 1 kilometer uit elkaar, overweeg dan 43.000 steden en dorpen, elk met hun eigen sub-dialect.