wat is de map Windows Contactpersonen en waarom heb je het nodig hebt?

Windows heeft een flink aantal speciale mappen, en als je cloud storage toe te voegen, dan heeft u waarschijnlijk meer. Hoe dan ook, ze allemaal zinvol, behalve de map Contactpersonen. Wat is de map Contactpersonen? Heeft het een doel dienen?

TL; DR: Als je geen zin hebt om het lezen van het hele artikel, wil je de map Contactpersonen te verwijderen, en er is niets in het, kunt u zich gerust dat het verwijderen van de map zal geen problemen voor de meeste mensen veroorzaken voelen. Als u meer wilt weten over het te leren, blijven lezen.

De map Contactpersonen is een speciale map, in dat betekent niet een absoluut pad hebben, en kan dus worden verplaatst, maar nog steeds gevonden door applicaties die afhankelijk zijn van het. Maar, Windows Contactpersonen, zoals het eigenlijk heet, is ook een volwaardige contacten manager, compleet met allerlei functies die je zou verwachten te vinden in een typisch adresboek.

Windows Contactpersonen verscheen voor het eerst in Windows Vista en is bedoeld om de ramen te vervangen Adresboek (WAB), dat verscheen in 1996 als onderdeel van Internet Explorer 3 en werd vaak het meest gebruikt met Outlook Express, dat werd opgenomen in Windows voordat het werd vervangen door Windows Mail.

De Windows-adresboek blijven bestaan ​​via Windows XP, maar nam een ​​grote hit toen de ILOVEYOU worm gebruikte het als vector waarlangs om zich te verspreiden.

In Vista, werd WAB vervangen door Windows Contactpersonen, dat vinden we nu vandaag. Het grootste verschil tussen WAB en contacten is dat de eerste winkels zijn contacten in een lokale database, terwijl Windows Contactpersonen is een map, en contacten worden opgeslagen als afzonderlijke bestanden met de extensie a.CONTACTS.

Vandaag de dag lijkt er geen inhoudelijke reden om Windows Contactpersonen te hebben. Je kunt het gebruiken met andere toepassingen, zoals Outlook en Windows Mail, maar die toepassingen hebben hun eigen adresboeken. Bovendien, als je een ander type van e-mail, zoals Gmail of Yahoo! Mail, gebruik dan je zeer zeker gebruik maken van het adresboek met die.

Windows Contactpersonen is toegankelijk vanaf Windows Vista Start-menu. In Windows 7 en 8, kunt u bladeren naar de map gebruiker en direct te openen.

Als alternatief kunt u het openen met Run of Zoeken door te typen “Wab.exe” of “contacten”.

Map Contactpersonen is bijna gegarandeerd leeg te zijn. Mededeling, bovenaan de map zijn functies (geel gemarkeerd), die specifiek gelden voor contactbeheer.

U kunt een “Nieuw Contact”, die u kunt vullen en ronde uit met een schat aan informatie, zoals uw naam, e-mail, thuis en / of op het werk details, en ook familie informatie zoals geboortedatum, echtgenoot, en kinderen. Natuurlijk kunt u ook een foto te voegen.

U kunt groepen van contacten in plaats daarvan te maken, dus je kunt gewoon een e-mail van de groep toe te voegen elke naam om een ​​bericht individueel.

Als u niet wilt dat al uw contacten vanuit het niets te maken, kunt u ze importeren uit a.CSV file, vCard (s), een LDAP Data Interchange Format file (LDIF), of een oude school.WAB bestand, bijvoorbeeld als je hebt nog een oude Outlook Express-installatie die u wilt exporteren.

Als alternatief, als u besluit om Windows Contactpersonen gebruiken voor al uw contactgegevens management behoeften, kun je ze exporteren naar vCards of a.CSV bestand, dat is over het algemeen een veilige gok voor bijna alle e-mailclients en diensten.

Ook, omdat Windows Contactpersonen is een “speciale” map, het kan worden verplaatst naar een andere locatie, zoals een aparte partitie of cloud verbonden map.

Tenslotte, als je één, meerdere of al uw contacten selecteert, kunt u ze afdrukken als memo’s, visitekaartjes, of een telefoonnummer lijst.

Op het einde, is de map Contactpersonen nemen geen schijfruimte of invloed op de prestaties in any way. Het is vrij onwaarschijnlijk, tenzij je Windows Live Messenger of Windows Live Mail gebruiken, die je ooit Windows Contactpersonen nodig zult hebben. De lange en korte daarvan is dat u Windows Contactpersonen zou kunnen gebruiken om uw contacten te beheren, maar je waarschijnlijk gewoon uit te stellen naar het het adresboek van Outlook of Gmail, of wat je ook gebruiken voor uw primaire e-mail.

Met dat in het achterhoofd, kunt u waarschijnlijk geen nadelige gevolgen te schrappen het hoewel we raden u deze verbergen alleen maar om aan de veilige kant.

Hi – dit is geweldig, maar voor het aan van enig nut zijn voor mij als ik vrij veel op een Android / Samsung Stack, zou ik niet willen hebben om “bevolken” het. Is er een manier om dit contact directory met de Google-adresboek synchroniseren [dat wil zeggen, w / o te hoeven gaan via een handmatige export van Google in een Contactpersonen-compatibel formaat, gevolgd door handmatige invoer in Contacten]?

Als ik me goed herinner de oorspronkelijke Windows-adresboek is gemaakt om te werken met programma’s als Word, Excel, enz. Zodat men een sjabloon dat het adres voor meerdere brieven aan verschillende mensen zou importeren zou kunnen gebruiken. Er was eens een tijd waarin veel mensen alleen maar Word of Excel of wat programma dat ze nodig omdat de volledige Office-pakket was rond de $ 600 gekocht. Ook toen de wereld maakte geen gebruik van veel e-mail. Ik ben bereid om te wedden er zijn nog steeds mensen die zelfs vandaag de dag dit voorbeeld te volgen. Hoewel ik gebruik het niet ik doen met dat ze een aantal van de functies en gegevens opties om de andere Microsoft contact pakketten zou toevoegen.

Op het einde, is de map Contactpersonen nemen geen schijfruimte of invloed op de prestaties in any way. Het is vrij onwaarschijnlijk, tenzij je Windows Live Messenger of Windows Live Mail gebruiken, die je ooit Windows Contactpersonen nodig zult hebben.

Dit deel van het artikel is incorrect.Windows Live Messenger en Windows Live Mail niet te gebruiken Windows Contacts.They gebruiken een database in de lokale appdata folder.In Sterker nog, ik denk niet dat een huidige Microsoft-product maakt gebruik van Windows Contacts.For dingen zoals Afdruk samenvoegen in Microsoft Word, het maakt gebruik van zowel Microsoft Outlook of een database voor contacten.

Heel vreemd inderdaad! Ik heb geen folder contacten in mijn Win 7 Ultimate installatie op locatie beschreven door u ..

Ik heb echter wel een lege één op de “C: \ Users \ My Name \ AppData \ Roaming \ Bleep \ Cache \ Contacts”

Ted Kaczynski, een binnenlandse terrorist die tussen 1978 en 1995 in de Verenigde Staten gewerkt, kreeg zijn bijnaam door middel van de targets hij gekozen, voordat zijn identiteit bekend was, verwezen de FBI om zijn zaak als “UNABOM” (kort voor UN iversity & een irline BOM ber), en de media hem de bijnaam “de Unabomber” als gevolg.