overdracht van muziek, apps en andere gegevens van een oude generatie iPod om een ​​nieuwe

Onlangs bracht Apple de nieuwe 4e generatie iPod Touch en iPhones, en als je de nieuwe generatie krijgt waarschijnlijk wilt u uw gegevens over te dragen. Hier laten we zien hoe je gemakkelijk doen met behulp van iTunes.

Hier zijn we het overbrengen van onze gegevens van de iPod Touch 3e generatie tot de nieuwste generatie model 4 met iTunes 10.0.0.1 op een Windows 7-computer.

Hier hebben we onze iPod Touch 32GB 3e generatie apparaat. Merken we hebben bijna alles in mappen met de nieuwe iOS 4-functie. Omdat we niet willen om tijd te verspillen het opzetten van het nieuwe apparaat met alle mappen, apps en muziek … we zullen gebruik maken van de back-upfunctie in iTunes 10 … ja iTunes … als het echt werkt goed en je kunt het apparaat te registreren .

Eerste stop in je oude iPod en back-up. Klik met de rechtermuisknop op het apparaat in iTunes en selecteer Back Up.

Dan wachten terwijl het back-upproces is voltooid.

Vervolgens sluit u uw nieuwe iPod en klik op het apparaat en je nodig hebt om te gaan door het registratieproces. Of u kunt het later registreren om als je wilt.

Nu als je naar het op te zetten, heb je de keuze om het op te zetten als een nieuwe iPod, of te herstellen van een back-up. Hier zijn we het selecteren van de meest recente back-up en klik op Doorgaan.

Dan wachten tot het proces te voltooien. De hoeveelheid tijd die nodig is zal afhangen van hoeveel er gegevens in de file.

Na de restauratie is voltooid we waren blij om al onze gegevens overgedragen aan de 4e generatie iPod Touch met succes, met inbegrip van de mappen we op de oude apparaat had gemaakt te zien. Dan hebben we de nieuwe aanbevolen opgenomen natuurlijk, zoals FaceTime en de Camera-app.

Natuurlijk kunt u gebruik het als een nieuw apparaat en handmatig beheren van uw apps en andere content als je liever die methode.

Over het algemeen proberen we uit de buurt van iTunes zo veel mogelijk te blijven, en er zijn verschillende alternatieven die er zijn. Maar voor het registreren van een nieuwe iPod en het herstellen van gegevens van de oude … de back-up en restore-functie werkt goed.

Download de nieuwste versie van iTunes

Betekent dit werk zo goed gaan van een iPod Classic op een iPod Touch?

hartelijk bedankt

Hoi

Betekent dit werk gaan van een iPhone 3GS om een ​​nieuwe iPod Touch?

Gelieve te antwoorden ASAP

Proost

Betekent dit wis al uw opgeslagen games of game data wanneer u ze overbrengen

Als je dit doet zal de overdracht van gegevens in de app op de nieuwe iPod touch? bijvoorbeeld … als ik Doodle Jump en het brengt het naar een nieuwe iPod touch zal mijn highscore op de nieuwe iPod?

Dit werkt niet voor mij. Het gerestaureerde mijn mailinstellingen en één map. Ik heb 21 mappen en diverse andere unfoldered apps. Proberen om dingen over te brengen naar mijn nieuwe nieuwste generatie iPod touch.

Zal het herstel van mijn nieuwe iPod uit de back-up van een oude wis al mijn andere itunes?

Als u de overdracht van de apps zal de uitbreidingspakketten ook over te dragen?

De term sardine verwijst niet naar een specifieke vis, maar in plaats daarvan meer dan een dozijn kleine vette vis die doorgaans worden gegrild, gepekelde, gerookt, of in blik.