het begrijpen van de nieuwe Hyper-V-functie in Windows Server 2008

Dit artikel werd geschreven door MetroTek Geek van Metrotek Solutions, een leverancier van Computer Hulp in het DC gebied.

Microsoft Windows Server 2008 gaat virtueel met Hyper-V

Servervirtualisatie is de volgende logische stap in efficiƫnte server-ruimte progressie. Als servers beginnen een verschuiving naar multi-core architectuur en 64-bit platforms, moet virtualisatie steeds belangrijker in het optimaliseren van de server werklast prestaties en het verminderen van de kosten worden, met name server proliferatie wordt een steeds groter probleem. Wat was ooit strikt binnen het gebied van datacenters en ontwikkeling labs wordt nu IT werkelijkheid. Hoewel er een aantal problemen met de prestaties te overwegen, misschien vind je van de voordelen van virtualisatie zijn de moeite waard de investering.

Geluidsgolven reizen ongeveer 4,3 maal sneller in het water dan in de lucht. Verrast? Ze reizen 15 keer sneller door ijzer dan lucht.