er is een web-app voor die suggereert dat Chrome-apps op basis van surfgeschiedenis

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van meer Chrome-apps, maar niet weet waar te beginnen bent, er is een Web App Voor Dat suggereert Chrome-apps op basis van uw browsegeschiedenis.

Nadat u de extensie installeren scant uw surfgeschiedenis en uw ge├»nstalleerde apps, extensies en thema’s te suggereren Chrome-apps u misschien nuttig vindt. Na de eerste scan blijft om apps te stellen door het plaatsen van een kleine blauwe pictogram [+] in de adresbalk wanneer u bezoekt websites die een speciaal Chrome app. Als u de speciale Evernote app suggestie in de eerste scan gemist, bijvoorbeeld, de volgende keer dat u bezoek aan de Evernote website van het icoon zal verschijnen om u eraan te herinneren een app beschikbaar is.

Er is een Web App Voor Dat is gratis Google Chrome-extensies.

Er is een Web App voor dat [Chrome Web Store via Addictive Tips]

De cacaoboon werd gebruikt als betaalmiddel in heel Midden-Amerika voorafgaand aan de Spaanse verovering.