de windows 7 gewelf [wallpaper]

Windows 7 [The Paper Muur]

Mooie wallpaper. Ik vind het leuk.

Jammer dat het niet volledig functioneel in het houden van Windows 7 … .out;. Bill Gates, Monsanto en enkele andere vervelende bugs …

// En nu de ‘Benny Hill’ muzikaal intermezzo // ……

het is een schande windows is een pretpark voor Bill Gates en zijn trawanten te worden, je koopt de ramen, maar het is echt niet van jou moet je naar een andere te kopen op aparte computer te zetten. Dat is waarom ik zal gaan met Ubuntu en anderen als het. Bill Gates is een rotte zuigen na alles wat hij de technologie te creƫren wat hij zal dus hij is scared..booooooooooooooo gestolen.

Hoewel we niet terug zijn geweest om te controleren, het gebrek aan beschermende atmosfeer op de maan betekent zeer zeker dat constant bombardement door ultraviolette straling van de Amerikaanse vlaggen daar geplaatst zuiver wit gebleekt.