zult u het risico te nemen en het gebruik van windows xp voorbij april 2014?

De deadline voor het einde van de Windows XP-ondersteuning is dichter elke dag nu, maar veel mensen en bedrijven blijven gebruiken. Microsoft is absoluut van mening dat zodra 8 april komt en gaat, zal er geen end-of-life extensions, bijgestaan ​​support opties, of online technische content updates van welke aard dan ook, periode. Met dit in gedachten, zijn veel security experts verwachten malware auteurs om te beginnen met de aanleg van voorraden exploits en kwetsbaarheden in de aanloop naar de cut-off datum.

Grim Reaper illustraties met dank aan Clker.com.

Als u gebruik maakt van Windows XP, geeft je een kans te nemen en voort te zetten met behulp van het besturingssysteem na de deadline? Misschien heb je al uw systemen al nieuwere versies bijgewerkt, maar ken mensen die er niet voor een verscheidenheid van redenen? Denkt u dat alle zorgen over malware auteurs voorraadvorming exploits en kwetsbaarheden is niets meer dan hype? Bent u bang voor de verzoeken om hulp van mensen die weigeren te werken? Deel uw gedachten en voorspellingen in de comments!

U kunt meer lezen over de verwachte XP security storm en de officiële aankondiging van Microsoft over het einde van de ondersteuning via het artikel links hieronder te leren.

Hackers contant geld in op Windows XP pensionering, exploit kit prijzen te sputteren? [ZDNET Nieuws]

Microsoft waarschuwt gebruikers van Windows XP risico ‘zero dag forever’ [ZDNET Nieuws]

Het risico van Windows XP Na ondersteuning eindigt op april 2014 [Microsoft TechNet Blog]

Olifanten zijn zo bang voor bijen dat ze een speciaal geluid hebben zijn speciaal ontwikkeld zijn om andere olifanten die bijen zijn in de buurt te waarschuwen.