welk land de snelste gemiddelde snelheid van de internetverbinding heeft?

Antwoord: Zuid-Korea

Als u op zoek bent naar het land van snel internet, zet uw ogen in de richting van Zuid-Korea. De gemiddelde internetsnelheid in Zuid-Korea in 2012 was 15,7 Mbps, meer dan 200% hoger dan het gemiddelde van 6,7 Mbps genoten in de Verenigde Staten. Verder is 94% van de Zuid-Koreanen hebben breedband, in vergelijking met 70% van de Amerikaanse burgers.

Dus welke factoren bijdragen aan chart-topping Zuid-Korea’s internet snelheid? Hoewel het moeilijk is om de gehele infrastructuur en de cultuur van een land naar het andere te vergelijken, zijn er verschillende belangrijke onderdelen in Zuid-Korea breedband succes. Hun ISP-markt is zeer concurrerend die helpt de prijzen naar beneden, de overheid subsidieert zwaar breedband en toegang tot computer voor gezinnen met lagere inkomens, en telecommunicatie-regelgeving in Zuid-Korea delen van infrastructuur in plaats van monopolisering door de inzet van onderneming aan te moedigen.