week in geek: de computer hardware chart editie

Deze week toonden we hoe je films beheren in Boxee, vernietig het web met vrijdag Fun, werken met uw documenten in Zoho, maken het een schijf met behulp van Ubuntu, te bewerken ePub eBooks, en nog veel meer. Nu is het tijd om achterover te leunen en te ontspannen terwijl u geniet van onze wekelijkse roundup van geeky koppelingen en nieuws.

Foto door kmevans.

wekelijkse Feature

Rainmeter voegt een nieuwe standaard skin, thema verpakking gereedschappen en volledige ondersteuning voor Windows 7 (met inbegrip van multi-monitor ondersteuning) in de nieuwste release.

Rainmeter – Aanpasbare Desktop Resource Meter

Random Geek Links

Identificeer alle soorten hardware met dit geweldige foto grafiek.

Zie hoe u uw oude router te zetten in een Wi-Fi repeater met deze tutorial.

Het einde van Windows XP op netbooks komt.

De zomer uitrol van Windows Live Hotmail Wave 4 is begonnen.

Anatomie van een drive-by virus te downloaden en de code achter het.

gedachten één auteur over de voordelen van cloud-gebaseerde anti-malware bescherming.

Leer hoe het opzetten van OpenID-mogelijkheden op uw eigen domein.

Met haar promotie tot vice-president van de Europese Commissie, Neelie Kroes wordt een kampioen voor open source software.

Geek op Lifehacker

Dus u bent uw netsnoer op weg naar een belangrijke vergadering of de coffeeshop. We hebben er allemaal geweest. Er is niets wat je kunt doen om je batterijverbruik te stoppen, maar je kunt veel aan de onvermijdelijke ondergang te vertragen doen.

Hoe te maximaliseren van de levensduur van de batterij van uw Windows-laptop

Random TinyHacker Links

Check deze uitgebreide gids voor de nieuwe Microsoft Office Web Apps suite.

Dit artikel legt zowel het XPS-bestandsformaat en de XPS Viewer.

Controleer deze tutorial die laat zien hoe u bepaalde websites in de nieuwste versie van Internet Explorer te blokkeren.

Deze grafische loopt u door het hele HTML5 architectuur.

BBC Documentaires geeft u toegang tot meer dan 500 van wereldklasse documentaires gratis.

Super User Vragen

Hier is een roundup van een aantal van de heetste vragen Super User’s voor de week zoals het nemen van screenshots in DOS.

Een jaar geleden op How-To Geek

Hier zijn enkele van onze geweldige berichten van vorig jaar.

The Geek Note

Zorg ervoor om wat tijd om te ontspannen en te genieten van de rest van je weekend! En vergeet niet, een e-mail als u een leuke tips die u wilt delen stuur ons op tips@howtogeek.com.

Foto door Lynmar.

het idee van de wekelijkse “round-up” is zoet,! dit is iets nieuws dat jullie uitvoeren of heb je altijd een “round-up” gedaan? Ik heb altijd het hoofd recht naar de forums, zodat de mogelijke ive gemist dit alles tijd ….

@vistual – Dit is iets dat we voorheen, maar niet in staat om te doen voor een beetje deze year.:(Now we krijgen om terug te keren aan het doen van dit stukje van de wekelijkse weer leuk geweest zijn ^ __ ^.

@Vistual, Doe ik dat de hele tijd! Ik zal een punt van het vaker controleren van de voorpagina te maken, had ik vergeten hoe veel leuke dingen er is een overdekte.

! Thanks Aziatische Angel; ** Ik hou ook van de manier waarop u alle gooide in het “een jaar geleden op de how-to geek ‘deel, dat was een mooi tintje, en hey ik weet dat die kerel … ..;.. Zijn – haar – …;. ProstheticHead! whats up mijn man;. dito!

Voorafgaand aan de sloop in 2012, een enorme appartementencomplex in Groenland, bekend als Blok P, gehuisvest ongeveer 1% van de bevolking van het hele land.