week in geek: appel speelt kat en muis met malware

Deze week hebben we geleerd hoe om te cleanup een Windows 7 inlogscherm en verwijderen van ongewenste logon items, spelen SNES games op een iPad met Wiimote ondersteuning, “harmoniseren dual boot systemen met een symbolische koppelingen, een upgrade van de firmware van een Canon-camera’s, en maken gebruik van een eenvoudige methode om schoon te maken een toetsenbord “, ontdekt hoe u uw notities bij te houden, gemaakt uit als bandieten met een aantal grote Geek deals, en nog veel meer.

Foto door Andreas.

Foto door Ed Bott – ZDNet.

Heb je een vraag die een goed antwoord nodig heeft? Dan is Super User de plek om te gaan.

Geniet van het lezen door middel van onze heetste HTG Hoofd artikelen van de week.

Voeg een beetje plezier aan uw weekend met onze meest populaire ETC berichten van de week.

Voeg een aantal geweldige geekiness om je weekend met deze geweldige artikelen uit een jaar geleden.

“Deze week hebben we geleerd hoe cleanup een Windows 7 inlogscherm en verwijderen van ongewenste logon items”. Wanneer heb je dit gedaan? Ik lees al uw artikelen die betrekking hebben op Windows 7, iGoogle en G-Mail maar dit specifieke punt niet herinneren. Het is ook niet hier in uw wekelijkse samenvatting. Alleen de 1e zin van dit bericht wordt vermeld.

Cleanup Your Windows 7 Login Screen and Remove Unwanted Logon Items

Toen ik in te loggen op linux ubuntu klassieke krijg ik meerdere wachtwoord aanvragen (meestal twee). Ik heb automatisch inloggen op, maar het blijft hetzelfde als ik zet hem uit;. Ik ben de enige door de gebruiker Ik heb dual boot met win7;. Er was nog een standaardversie van ubuntu geïnstalleerd voordat ik veranderd naar klassieke,. Ik krijg ook een verder wachtwoord verzoek telkens als ik probeer om iets te veranderen. Kan niets hierover in forums te vinden.

Aibohphobia is de term voor de irrationele angst voor palindromen en is, met opzet, palindroom.