wat was de easter egg in Microsoft Excel 95?

Antwoord: De Hall of Tortured Souls

Microsoft-ontwikkelaars hebben een lange geschiedenis van het plooien Easter Eggs-kleine stukjes van de bonus code verborgen in grotere softwaretoepassingen bedoeld om te verrassen en / of vermaken de gebruiker die ze-into ontdekt hun Office-toepassingen. In de loop der jaren, Excel, bijvoorbeeld, heeft allerlei nieuwe Easter Eggs had, met inbegrip van een vluchtsimulator en een race spel.

Niet alle Easter Eggs verscholen in Excel zijn zo lichtvoetig geweest, echter. In Excel 95, was er een vreemde Easter Egg, waar in het invoeren van de juiste commando’s in Excel zou het openen van een klein venster met een Doom-achtige 3D-spel in. Het geheel van de kleine mini-game, het label “Hall of Tortured Souls ‘, was een reeks unsettlingly lege kamers, waaronder een geheime kamer met foto’s van de ontwikkelaars op de muren.

Hoewel we niet zeker over wat de ontwikkelaars gingen voor met hun kleine Easter Egg kan zijn, zijn we ervan overtuigd dat de titel van het spel, in combinatie met de foto’s verborgen in een geheime kamer, is de software ontwikkelaar equivalent van uitglijden een notitie aan de binnenkant een fortune cookie gegraveerd met “Help mij! Ik ben opgesloten in de fabriek! ”

Ik dacht dat het de Flight Simulator, maar het blijkt dat was in Excel 97.

Word 97 had een flipperkast binnen verborgen.

Ah, bedankt voor het uitleggen van de betekenis van de Hall of Tortured Souls (verwijzend naar de ontwikkelaars). Ik herinner me het spelen van de easter egg en volledig wordt verward waarom dat zo was daar.

Sommige van de vroege producten van Microsoft’s opgenomen verborgen Paaseieren. Microsoft officieel gestopt met inbegrip van Pasen eieren in haar programma’s als onderdeel van het Trustworthy Computing Initiative in 2002. De Microsoft Beer is een mascotte van de Windows 3.1 (en later Windows 95) team. Het was de teddybeer dat een van de senior ontwikkelaars op het team gebruikt om mee te nemen. Hij maakt enkele cameo optredens in Windows