wat u zei: hoe doe je oude hardware hergebruiken?

Eerder deze week hebben we u gevraagd om uw tips en trucs te delen voor het knijpen het leven van oude computers en hardware. Jullie reageerde met een stapel van goede ideeën en nu zijn we terug om ze te laten zien.

Eén van de belangrijkste onderwerpen was het gebruik van Linux. De meeste mensen gebruiken hun computers voor weinig meer dan surfen op het web, zodat een oude computer met een stabiele Linux distro en een moderne webbrowser is een geweldige manier om te helpen een vriend of familielid dat een goedkope web terminal nodig heeft. Wayne schrijft

Hier in Californië is het illegaal om ze te gooien in de stortplaats en de aankoop ze u een recycling vergoeding. Vanwege dit de meeste fabrikanten terug te nemen oude hardware en meestal een krediet te geven. Zij worden dan vergoed door de staat voor de recycling vergoeding. Ons management lokale afval zal ook het verzamelen van de hardware voor het strippen en recycling.

Logan seconden die beweging en voegt op een paar ideeën

Ik heb morele reserveringen van alleen het gooien van oude pc’s. Ik weet niet eens willen recyclen, maar zodra je stack met 7 computers, het wordt een beetje veel zijn.

Dave zou zeker winnen hergebruik triatlon met zijn uitputtende lijst van gerecycleerde computers en bijbehorende projecten

Logan’s idee is vrij goed, een workshop computer in mijn garage / workout fitnessruimte.

Hoewel het installeren van Linux is een populaire manier om te ademen leven in een oude machine het is niet allemaal zonneschijn en rozen. Reader v10 hoogtepunten waarom oude computers zijn niet de beste fit als primaire machines voor veel mensen

Dus ja. Dat is waarom ik een stapel van een goede 10-15 werken, maar onbruikbare computers op dit moment in mijn atelier heb. Ik zou graag een aantal goede ideeën over wat te doen met hen wel.

Als een teller die echter het kleine stad leven en een beetje vindingrijkheid heeft geleid St. Mitch om vast te stellen en weg te geven systemen overal in de stad

Omdat we van een zeer kleine stad en toegang hebben tot een schijnbaar eindeloze aanbod van ongewenste machines via mijn bedrijf de verkoop en reparatie van computers, ik ben voortdurend vegen drives en het opzetten van basissystemen voor een garage of kelder die wordt gebruikt voor het werk, hobby’s, of gewoon opknoping uit. Er zijn maar weinig woningen in de stad dat niet een van mijn ‘restjes’ hebben. Ik ben altijd blij om mensen muziek rippen in mijn systeem, zodat ik kan het opzetten van een virtuele jukebox voor de eigenaren. Ik heb geen cent voor de systemen in rekening brengen, omdat het geven ze weg eigenlijk bespaart me van het betalen om ze te recyclen. Het is geweldig om een ​​van mijn creaties zien overal waar ik ga en bij te houden hoe lang ze duren. Ik heb een aantal vrienden die loyaal aan ’98 zijn en voer het uit op een dagelijkse basis. Geen kinderen zijn zonder een computer in mijn stad, tenzij hun ouders willen het op die manier niet. Ik ben altijd op zoek naar het ontwerpen van een ander “Frankenstien” !!

St. Mitch of St. Nick? We willen zeker was er een computer reparatie geweest / distributie van heilige in onze stad.

Wanneer een computer wordt geleverd aan het einde van deze levenscyclus, sommige lezers creatief nemen van het uit elkaar. Aaron hacks afgezien van de harde schijven

Ik wil graag een lage capaciteit harde schijven te demonteren en verwijder de magneet binnen. De magneten zijn heel sterk en kan worden gebruikt voor een aantal dingen … gewoon niet laten twee van hen komen samen aan beide zijden van je vinger …

Sterker nog, ze zijn schrikbarend sterk en een flinke snuf kan een bloedblaar in zijn kielzog verlaten.

Voor meer ideeën, met inbegrip van alternatieve toepassingen voor oude PC servers en een interessante discussie over hoe ‘groen’ het hergebruiken van oude pc’s echt is, raakte de volledige commentaar draad hier.

Ik begon herbestemming oude Win 95 computers geschonken door de stad in 2001 onder auspiciën van de Brant FreeNet. De PC Museum nam onlangs over de sponsoring van dit programma en we hebben weg een totaal van meer dan 1.250 computers aan lokale non-profit organisaties en personen in nood sinds 2001. Gezien de stad brengt de Windows-licenties op de systemen die ze doneren, zodat we vegen ( Darik’s Boot and Nuke), de stations en een nieuw exemplaar van het besturingssysteem opnieuw te installeren. Elke computers we zonder OS licentie ontvangt de meest actuele LTS versie van Ubuntu Linux.

Mijn oude P3 loopt nu Ubuntu en is mijn thuis server voor mijn website 🙂

Ik neem aan dat het bereik en blaas het naar de hel. Niet goed voor de recyclers, maar veel plezier te doen.

Maak een mediaserver door het installeren van vortexbox s / w het is zeer goed.

Oude harde schijven (na afgeveegd) met de deksels verwijderd maken papier knap gewichten of boekenplank decoraties ook. Zij zullen plat liggen of staan ​​op de rand zonder ze helemaal aan te passen. Ik meestal geef ze terug aan de klant Ik heb ze uit en de typische reactie is, “Cool”. Drie minuten werk en grote gratis PR.

In reactie op jeff brandwonden, als je het centrum uit te boren, na het verwijderen van de top, kunt u een klok werkt, die een zeer knappe bureauklok maakt installeren!

mijn eerste laptop die ik weggaf een jeugdclub ga ik naar, zodat de jeugd club heeft een tweede laptop (en krachtiger, en nuttig voor laptop) wanneer ik mijn iMac had, maar hield mijn kleine netbook.

Ik gaf mijn laptop weg omdat het niet kon omgaan met linux en ik beu ramen.

Mijn netbook Ik heb naar mijn zus (zoals haar eerste pc) gegeven en ik heb Qimo 4 kinderen op die gebaseerd is op Xubuntu met een zeer en zeer configureerbare window manager, vol met educatieve software die is ontworpen voor peuters zetten.

Qimo 4 kids is ontworpen voor kinderen 2 jaar of ouder.

Het duurde ongeveer 15 minuten te installeren en duurt minder dan 10 seconden op te starten en af ​​te sluiten is in principe zo snel als de invoering van de deksel naar beneden.

en het beste ding is, het is fantastisch voor netbooks met 190something mb’s ram of meer, en nauwelijks verbruikt elke cpu zelfs wanneer u iemand die nog maar net vensters 2000 kunnen beheren.

dus het is eigenlijk meer netbook / oude hardware vriendelijker dan wat vensters 2000 was.

De andere reden waarom ik mijn laptop aan de jeugd club was, want waarom moet ik een krachtige laptop wanneer ik een iMac die 100 keer beter kunnen doen, en een iPod touch die perfect geschikt is voor het uit en over entertainment?

Dedicated torrent vak uitgevoerd liveCD. Alle downloads gaan naar een tweede interne HDD die wordt gescand wanneer er nieuwe bestanden worden gedownload. Werkt prima voor mij !!

Hoe kan men komen over al deze oude werkende pc’s? Is het zo eenvoudig als het gaat om de dump en het vinden van hen;? Het zou leuk zijn om een ​​computer dat ik niet breken geest.

Ik dacht altijd dat oude computers goed voor het weergeven van een diavoorstelling van digitale beelden zouden zijn.

Ik kan me voorstellen oudere verpleeghuispatiënten simpelweg bekijken van interessante foto’s om ze na te denken. Vervolgens op naar de volgende.

Ikzelf denk dat dit meer interessant voor sommige mensen dan watchin de tv zou kunnen zijn.

Ik ben begonnen met computers terug in de zeer vroege jaren ’90. Ik heb nog steeds iedereen die ik kocht. Men is niet meer gebruikt omdat het een P75 in een full size toren. De volgende een P500 stierf met een moederbord probleem ongeveer 6 maanden geleden. In de loop der jaren heb ik gekregen een heleboel machines. Sommige goed, sommige niet zo goed. Zodra mijn grootse kinderen begonnen met behulp van de computer aan zeker en online games spelen, wist ik dat ik in de problemen met slechts één machine. Dus hier in mijn kleine kantoor aan huis, ik heb nu 4 computers opgezet. Een voor elke grand kind en een gehecht aan mijn TV voor het bekijken van films en dergelijke. Grote kinderen zijn ouder geworden en wilde een computer voor thuis, dus met machines die werden gegeven aan mij en degene die ik gekocht voor $ 100, alle drie van de grote kinderen hebben machines nu thuis. Ik heb gekregen veel oude machines door mensen aan het werk en rond de motorkap. De meeste problemen hebben, Harde schijven die zijn niet goed, slechte ram, cd / dvd’s die niet werken. Zoals sommige van de machines die ik kreeg voor de grote kinderen hadden kleine harde schijven, een tweede kleine schijf van 20-30 optredens van iets dat niet meer werkte waren geweldig voor een aantal van de andere machines.

Zodra alle bruikbare onderdelen worden teruggewonnen, de rest gaat naar de recycling depot. Ik heb ongeveer 8 harde schijven hier nog, dus die zullen eindigen als een opbergdoos. Ik heb een Promise IDE kaart die voegt nog 4 IDE-poorten en voor een eenvoudige opslag, moeten deze wel goed.

Steve

Ik doe de Computers For Kids Project heere in SE KY 19 jaar now.I repareren oud ongewenste machines en ze worden gegeven aan gezinnen met lage inkomens met kinderen gratis charge.A minister bij Big Creek Baptist Church (Omer David Cook) kreeg me begon zo lang ago.I am nu uitgeschakeld, maar nog steeds doen de reparaties aan mezelf bezig te houden, de glimlach van de kinderen zijn zeker de moeite waard,. ik ben gewoon gissen, maar ik kan zeggen dat ik persoonlijk heb gedaan dan 2000 computer in deze time.I van plan om het op zolang ik ben in staat te houden.

Dat is grappig! Ik was in de winkel gisteren, en ik weet niet hoe we op het gebied van computers, maar de kassier dame zegt dat ze op zoek was naar haar 2003 Dell hand-me-down desktop doneren van haar dochter. Ze zegt dat het draait te traag om te gebruiken en haar dochter voorgesteld, wat klinkt voor mij, naar een andere bank RAM-geheugen te installeren. Ik vertelde haar om het naar de winkel te brengen voor mij om te pick-up omdat Linux onmiddellijk popped in mijn gedachten. Ik ga ervan uit dat het een XP machine en ik heb nog niet beslist welke versie van Linux te gebruiken. Ik moet deze dame wat ze gebruikt de computer om te bepalen wat ze nodig heeft te vragen. Ze is ongeveer 66 jaar oud, dus ik ga ervan waarschijnlijk e-mail en surfen op het web. Ik heb niet moe Linux Mint nog niet, maar ik ben bereid om de tijd door te brengen om het eerst te proberen en zien of dat past bij haar behoeften … Ik denk dat het minder vraag op de de computer hoe beter de prestaties, tenzij ze een zware gamer in vermomming … je weet maar nooit. Iedereen die gebruik maakt Mint daar met feedback? De bovengenoemde YouTube probleem kan een probleem maar niet zeker zijn. Als er meer RAM-geheugen of andere grafische kaart nodig is, kan beter voor haar te zijn in plaats van het kopen van een nieuwe computer die ze niet nodig heeft. Ik stuurde mijn dochter mijn Dell XP laptop draait op Ubuntu 11.04 en dat sucker opgestart in 20 seconden en ze wordt loving it. Ik hou niet van de Unity desktop, maar mijn dochter doet en, Hey! 20 seconden is niets om een ​​stok te schudden op. Eventuele opmerkingen zal nuttig zijn voordat ik aan de slag. Het kostte me 3 weken van de trial and error naar de computer van mijn dochter met Ubuntu 11.04 en XP eindelijk te configureren in een virtuele machine, maar het loopt zoet. Ik denk niet dat ze heeft ontdekt wat er in de VirtualBox nog en ze misschien nooit nodig hebt om de XP draaien … we zullen zien.

Waar ik werk hergebruiken we onze oude apparatuur en het te gebruiken in onze ramp recovory locatie.

Heeft een oude toetsenbord dat is functionele waarde hebben?

Ik nam mijn oude P3 en een paar upgrades zoals grafische kaart toegevoegd en RAM vervolgens verbond het met mijn woonkamer grote tv-scherm, voeg extra harde schijf en je een leuk mediaspeler allemaal voor ongeveer £ 50

i gedemonteerd mijn oude P3 en trok haar fans en nu i’am gebruik van die fans als ventilatoren voor mijn p4 desktop computer.

@Renee: Dertien in een dozijn – vlooienmarkten wegkomen met het verkopen van hen ongeveer $ 5 per stuk al

Toen ik in een marine-stad woonde, ik opgeknapte oude machines en gaf ze aan militaire families, zodat zij hun ingezet dierbaren kunnen een e-mail.

Op geen enkel moment tijdens Return of the Jedi heeft iemand het woord “Ewok” om de harige diertjes die bewonen Endor-de naam “Ewok” verschijnt alleen in de aftiteling van de film te beschrijven.