wat is de duurste video game geïnspireerd film ooit gemaakt?

Antwoord: Final Fantasy: The Spirits Binnen

De financiering van een film gebaseerd op een video spel is een riskante propositie. Zelfs een bescheiden film is geen goedkope onderneming en je kunt gemakkelijk verliezen uw publiek. Als u niet aan de film waar genoeg om de video spel te maken, zul je vervreemden uw ingebouwde ventilator publiek. Als je de film te verwarrend voor een niet-fan om naar te kijken dan vervreemden u een nog groter publiek in het proces. Final Fantasy: The Spirits Binnen niet dat verraderlijke water te navigeren en nam een ​​pak slaag voor het op de box office.

Vanuit technologisch oogpunt, Final Fantasy: The Spirits Binnen was een opmerkelijke film. Uitgebracht in 2001, was het een full length film die volledig was de computer gemaakt met prachtige landschappen, texturen en foto-realistische menselijke en humanoid personages, het was de eerste keer dat een film had een cast van volledig computer teruggegeven foto realistische acteurs gekenmerkt. Voor de tijd (en zelfs vandaag de dag) was het een visuele traktatie.

Het bedrijf achter de film, Plein Films, investeerde een enorme hoeveelheid geld in de productie met de bedoeling van het feit dat het de eerste van vele films bevolkt met een cast van hun virtuele acteurs en actrices. De film kostte 137 miljoen dollar om te produceren en terugverdiend slechts 32 miljoen euro op de Noord-Amerikaanse box office en een totaal van 85 miljoen wereldwijd, het verlaten van de studio 52 miljoen in het gat.

De film ontving slechte recensies (hoewel een visueel feest, zij heeft nagelaten om het verhaal huis voor bioscoopbezoekers nog onervaren in de nuances van de Final Fantasy-universum te brengen) en was, voor het grootste deel, kritisch gepand. Robert Ebert, echter, gaf de film een ​​hoge rating, ondanks het gebrek aan glans verhaal lijn. Hij merkte op dat het een technische mijlpaal en hoewel dubieuze volledig door de computer gegenereerde films goed ontvangen door het publiek ontvangen zou worden, hoopte meer vooruitgang in de omgeving te zien.