wat is de best verkopende ontbundelde video game aller tijden?

Antwoord: Mario Kart Wii

Als het gaat om video game “verkoop” niets helpt een spel sales Rank Meer dan wordt gebundeld met een populaire console. Tetris standaard worden geleverd bij het Nintendo Gameboy al jaren, heeft genoten van de omzet bereiken van afgelopen 35 miljoen stuks. Op dezelfde manier Wii Sports, gebundeld met de Nintendo Wii, heeft meer dan 76 miljoen eenheden verplaatst.

Buitenkant van gebundelde verkoop, echter, is waar je echt zien wat consumenten liefde. Veel mensen die een Wii, bijvoorbeeld, misschien nooit hebben gekocht Wii Sports wilden met hun eigen hard verdiende geld als het niet komen verpakt met de Wii. Dus, zodra ontdoen we de meegeleverde games, wat zien we? We bevinden ons met een award podium geladen met Nintendo hits.

De best verkopende ontbundelde game aller tijden is Mario Kart Wii met 31.910.000 omzet. Naar aanleiding van achter is Wii Sports Resort met met 29.870.000 omzet. Wii Play neemt thuis het brons met een totaal van 27.380.000 verkoop. Nintendo is duidelijk iets goed doen met hun levering en marketing van de Wii en Wii-games als hun top 10 niet-gebundelde games een totaal van 176 miljoen omzet gesaldeerd.

Voor Ter vergelijking, de best verkopende ontbundelde games voor andere lopende gen consoles onder andere Call of Duty: Black Ops (Xbox 360, 12 miljoen eenheden) en Gran Turismo 5 (PlayStation 3, 7.430.000 eenheden).