wat is Apple’s Game Center, en je moet gebruiken?

Als u een Apple-product als een Mac, iPhone of iPad te gebruiken, dan heb je misschien gemerkt dat de “Game Center” app … maar waarschijnlijk nooit geopend. Vandaag willen we praten over wat het Game Center is, en of je iets mist.

Game Center is een standaard, vooraf geïnstalleerde app op Macs en iOS-apparaten (zoals de Apple TV), maar de kans groot dat je nog nooit hebt gebruikt. Bij de meeste, misschien heb je het geopend door vergissing. Dat is oke, we niet kwalijk nemen … het is niet een zwaar aangeprezen functie.

Game Center is in wezen stab Apple’s bij een online sociale netwerk voor multiplayer gaming. Met het, kunt u vrienden uitnodigen om games te spelen, start een multiplayer-sessie door middel van matchmaking, track prestaties, en vergelijk scores op het scorebord.

In principe wordt verondersteld hetzelfde gaming platforms voor de Xbox, PlayStation, en Steam te doen, maar voor OS X en iOS. Het is ontworpen om u te laten een aantal multiplayer-functionaliteit te delen tussen de twee, zie prestaties, vrienden uitdagen om boven uw hoge score, en ga zo maar door.

Als u een Mac, dan kunt u Game Center te vinden in de map Programma’s. Op je iPhone of iPad het zou moeten zijn op je startscherm, tenzij je het verplaatst.

Zodra u bent aangemeld, het opzetten van uw privacy-instellingen, en creëerde een bijnaam voor jezelf, zul je in staat zijn om een ​​foto toe te voegen, zie je vrienden, games, uitdagingen, en draait in turn-based games.

Als u hulp bij het vinden spellen nodig hebt, de Game Center suggesties en route naar de App Store om titels te verwerven.

Er zijn een paar instellingen die u zou willen om vertrouwd te raken met, dus als je hoofd in Instellingen> Game Center op je iPhone of iPad, dan kun je veranderingen in je spel nodigt en vriend aanbevelingen. Op dezelfde manier kunt u Game Center-instellingen op OS X te vinden onder het menu ‘Account’.

Dat zijn de basics in termen van wat Game Center is ontworpen om te doen. Maar als het gaat om daadwerkelijk te gebruiken, dingen … onhandig. Okay, dat is een eufemisme, ze krijgen echt, echt frustrerend.

Het hele punt van het Game Center is om socialisatie vergemakkelijken doordat u multiplayer gemakkelijk delen en turn-based games met je beste vrienden, of het vinden van nieuwe vrienden met gemeenschappelijke belangen spel. Wanneer we dit artikel begonnen, dachten we dat we misschien bewijzen dat het had een aantal geldige redenen voor bestaande, maar voor zover wij kunnen nagaan, is het niet.

In feite, Game Center niet eens goed met de meeste games … niet echt. We willen graag laten zien hoe je vrienden uitdagen en om de beurt, of zelfs aan te tonen haar multiplayer karbonades, maar we groeide snel zenuwachtig.

We hebben geprobeerd drie verschillende populaire iOS games en, ondanks onze inspanningen, kon niet een van hen om goed te functioneren met Game Center. We waren in staat om vrienden uit te dagen, maar het proces is onhandig en ingewikkeld.

Hoe onhandig en ingewikkelde? Om een ​​vriend uit te dagen, zou je denken dat het net zo eenvoudig als het tikken op “uitdagingen”, maar geen zijn. Het scherm uitdagingen is voor mensen die je uitdagen.

Dus misschien te tikken op de naam van vrienden in het paneel ‘Friends is het kaartje? Nope, niets er ook niet.

Eigenlijk, om iemand te vechten, moet u eerst aan te boren op een spel dat je eigen (niet het eigenlijke spel, maar van Game Center Spelen scherm) en tik “prestaties” en vervolgens op “Challenge Friends”. We ontdekten dit omdat we werden vastgesteld. Een toevallige gebruiker of gamer is niet van plan te willen deze moeilijk om het uit te werken alleen maar om “uitdaging” een vriend naar een score van 50 in Fruit Ninja krijgen.

En, nadat we eindelijk stuurde onze vriend de uitdaging, we konden niet Game Center om te registreren wanneer hij eigenlijk deze uitdagingen voltooid.

Als dit is poging van Apple’s op een sociaal netwerk, het is een vrij slecht één. De meeste spellen verkocht in de App Store niet integreren in de Game Center at all. Bovendien hebben degenen die claimen te integreren niet te werken. De immer populaire Words with Friends, bijvoorbeeld, kun je vrienden uitdagen … maar je moet Words with Friends ‘rekening systeem te gebruiken om die vrienden te vinden. Game Center lijkt niet te helpen u verbinding maakt of speel met iedereen.

Letterpress eigenlijk probeert te Game Center vollediger te gebruiken, het behandelen van alle multiplayer matchups via uw Game Center-netwerk. Toen onze vriend ons uitgedaagd om een ​​spel, bijvoorbeeld, kregen we een waarschuwing dat we een bocht en een uitnodiging om het spel te spelen

Helaas, toen we probeerden om te spelen, kregen we een fout elke keer. Dit is gewoon te veel. Stuff gemaakt door Apple wordt verondersteld om gewoon werken, dat immers was het bedrijf de strijdkreet voor vele jaren. Game Center is niet een van die dingen.

Zelfs als Letterpress voor ons had gewerkt, het is een grote uitzondering in een veld van verwarring. De meeste games niet eens een poging te Game Center gebruiken zoals Letterpress doet-ze gewoon gebruik maken van hun eigen systemen in plaats daarvan, en enig verband met Game Center leek een bijzaak die niet echt veel te doen.

Dus dit roept de vraag op: waarom is dit zelfs op onze apparaten? Zelfs als het niet is toegang tot een veel opslagruimte, is er geen duidelijke toepassingen die zijn bestaan ​​te rechtvaardigen.

Als u het Game Center niet gebruiken en ben niet van plan ooit te openen, behalve door een ongeval, kan je niet uit je iOS-apparaat, maar u kunt het gemakkelijk op iOS en OS X uit te schakelen, zodat je nooit om te gaan . De kans is groot om eerlijk te goed dat je het nooit hoeft te missen of het verschil merken.

U kunt gemakkelijk het hele idee dat het is gebaseerd off van spelen, want het is in de naam.

Uw linkerlong is iets kleiner dan de rechter long om je hart tegemoet te komen.