wanneer Clippy wil om u te helpen in het echte leven [afbeelding]

Alsof zijn aanwezigheid in Microsoft Office was niet slecht genoeg … Nu waar is dat hamer op?

Omg het is echt en heeft een vreselijk gevoel voor humor [9GAG]

Clever …

Weet je, ik soort van deze man te missen …

Ik niet. Hij was vervelend. Godzijdank heb ik hem kon uit te schakelen.

Dit is een goede.

Toen ik 10 jaar oud was, kon ik niet achterhalen hoe ti zet hem af … Nu heb ik windows 7! >: D neem dat clippy!

LOL. Clippy … Ik zou hebben gekregen van mijn werk zo veel sneller gedaan als het niet voor jou en je vrienden. Niettemin, ik mis je

Voordat hij werd het alom erkende en hield tal van “The Joy of Painting,” Bob Ross was een Air Force Eerste Sergeant, nadat hij afscheid heeft genomen van de militaire zijn dagen blaffen orders waren over, en hij nam de zachte en rustgevende “laten schilderen sommige gelukkige kleine bomen “voice hij bekend om staat.