waarom kijken naar advertenties bij robots het voor ons kan doen?

The Fake Traffic regelingen die rotten op het internet

Late dat jaar dat hij en een half dozijn of zo collega’s verzameld in een New York conferentieruimte voor een presentatie over de prestaties van de online advertenties. Ze waren verbijsterd. Digital return on investment was rond 2-1, een $ 2 stijging van de omzet voor elke $ 1 van de advertentie-uitgaven, in vergelijking met minstens 6-1 voor TV. De meest opzienbarende bevinding: slechts 20 procent van de campagne “advertentievertoningen” -ads die op een computer of smartphone-scherm werden zelfs gezien door de werkelijke mensen lijken.

… In toenemende mate digitale advertentie kijkers zijn niet menselijk. Een studie uitgevoerd vorig jaar in samenwerking met de Association of National Advertisers ingebed miljarden digitale advertenties met code ontworpen om te bepalen wie of wat ze zag. Elf procent van de display-advertenties en bijna een kwart van de video-advertenties werden “bekeken” door software, niet de mensen. Volgens de ANA studie, die werd uitgevoerd door het beveiligingsbedrijf White Ops en is getiteld The Bot Baseline: Fraude in Digital Advertising, zal nep-verkeer kost adverteerders $ 6300000000 dit jaar.

Het niveau van de fraude online is gewoon absoluut onthutsend. Zelfs de grootste websites van het grootste begrip uitgevers die je je kunt voorstellen worden vaak ter aanvulling van hun nummers met lage kwaliteit of volledig vals verkeer – alles van clickbait te klikken scams die de verkeerde dingen te openen, to-malware gecontroleerde botnets die surfen op het web alsof zijn voor de mens. Als Skynet ooit echt is, zal het waarschijnlijk evolueren uit van de online reclame-systeem en tot slaaf te maken de mensheid om ze te laten kijken naar advertenties.

We spraken met een security-onderzoeker die malware onderzoekt voor onderzoek ad fraude, en hij vertelde ons dat tonnen uitgevers koopt het verkeer van middelbare mannen – lage kwaliteit marketing bureaus die beloven ze kunnen u helpen om bezoekers naar uw site voor een zeer kleine hoeveelheid van geld. Je zou kunnen betalen $ 1 voor 1000 bezoekers, en zolang je meer dan $ 1 van advertenties kunt maken, kun je gewoon opendraaien van de trechter te maken nog meer – als je zou kunnen krijgen $ 5 voor elke duizend “bezoekers”, je maakt $ 4 voor elke $ 1 die u betaalt. Het is niet moeilijk om te zien hoe dit aantrekkelijk voor uitgevers die integriteit ontberen kan zijn.

Het probleem, zei hij, is dat veel van deze middelbare mannen zijn dan het kopen van het verkeer op de metro van botnet exploitanten, die andere mensen om hun malware op computers van de mensen ge├»nstalleerd, zodat ze tientallen of honderden miljoenen computers kunnen controleren betalen. De botnets zijn speciaal ontworpen voor ad fraude – dat ze een verborgen browser te openen in een zandbak en zelfs kapen uw geluidskaart bestuurders om hen in staat stellen om het geluid te dempen van hun verborgen browser, terwijl waardoor het lijkt alsof de computer niets doet.

Veel van de uitgevers die betalen voor dit verkeer gewoon running junky websites voor arbitrage dat niemand bij zijn volle verstand ooit zou zien, maar een heleboel meer van hen zijn met behulp van het botnet voor fraude een ander probleem helemaal op te lossen: de lezers die altijd klik voor videoadvertenties te slaan. De meeste volwassen websites hebben tegenwoordig video-advertenties die veel geld betalen, en bijna elke volwassene website is zeer populair – maar niemand wil te zitten door de hoge-betalende video-advertenties. Dus de mensen die deze sites opereren betaalt het midden-mannen die het botnet exploitanten betalen om malware te doen alsof ze een lezer en bladeren rond hun sites zonder het overslaan van de video-advertenties. Zo kunnen ze meer geld in te zamelen.

Zoals ik al zei de andere dag, is online reclame langzaam sterven, en al van de automatisering is een van de redenen waarom. Als robots bepalen welke advertenties krijgen getoond aan waar bezoekers, zullen de enige mensen die het zien van de advertenties zijn de robots.

Vorige gedachten die je zou kunnen gemist hebben