vlc updates tot 2,0; sport enorme stapel van upgrades en nieuwe functies

Windows / Mac / Linux: Wild populaire open-source mediaspeler VLC is bijgewerkt naar versie 2.0 en bracht een berg nieuwe en verbeterde functies mee, waaronder verbeterde codec-ondersteuning, hardware decoding, en experimentele Blu-ray-ondersteuning.

De nieuwe release is een belangrijke vernieuwing van de VLC-platform dat een herschreven video-uitgang kern bevat, een half dozijn nieuwe video filter algoritmes om schoon te maken video en zorgen voor een soepeler kijkervaring, audio resamplers, sneller audio processing, multi-thread processor ondersteuning voor populaire video formaten zoals H.264, verbeterde hardwareondersteuning voor CrystalHD kaarten en andere hardware decoders, en zelfs experimentele ondersteuning van Blu-ray playback.

Of u nu een lange tijd VLC-gebruiker bent of je hebt nog nooit van gehoord, de nieuwe release is de moeite waard voor een proefrit. Hit de onderstaande link om meer te lezen en pak een kopie.

VLC Bereikt 2.0

zag een aantal verschil in anime zoals Bleach echt smaak it ­čÖé

Als u een oudere pc niet eens de moeite te installeren 2.0-stick met 1.1.11.

2.0 is een proces varken en heeft rendering problemen op oudere pc’s.

bijvoorbeeld … tekst die via video, zoals ondertiteling of het volume displays wordt weergegeven als een onleesbaar korrelig rechthoek met geen leesbare tekst. bij het afspelen van de video en het openen van een menu zorgt ervoor dat de video te stotteren.

Als u weet van een oplossing voor mijn problemen zou ik graag horen!

niet zo goed werkt …

En – als je problemen hebt, of een beetje van “Remorse Koper” na het installeren van de versie – u kunt altijd een vers exemplaar van v 1.1.11 (of eerdere versies) drinken in Hippo File

http://www.filehippo.com/download_vlc/

Tenzij het een beveiligingsupdate, ik updaten zelden programma’s wanneer de eerste update naar buiten komt, want maar al te vaak, ze zijn buggy als een flophouse bed. Zelfs met beveiligingsupdates, inclusief degenen van MS, wacht ik twee of drie dagen, voor het geval er problemen zijn. Ik houden ook de installatiebestanden van de vorige versies van programma’s voor het geval ik nodig om terug te keren uit van een update.

Ik ben het eens met B. Moore. Stick met versie 1.1.11 voor nu. Ik ervoer ook die problemen genoemd.

Maakt het ondersteuning voor video-editor software?

VLC 2.0 werkt prima voor mij en ik heb niet een nieuw systeem of iets dergelijks. Ik stel voor het verwijderen van VLC 1.1 volledig en het wissen van je voorkeuren voor het installeren van VLC 2.0. Dit zal helpen bij problemen of compatibiliteitsproblemen te voorkomen. U kunt altijd VLC 1.1 te installeren later als het niet werkt. Serieus, is het niets kost om de 2.0 versie te proberen.

Nieuwe functie van VLC Updates tot 2,0.

Net ge├»nstalleerd is en “everythings soepel Dave” ….

gedownload en vlc gebruikt 2.0 op Windows 7 64 bit werkt prima geen probleem verwijderd vlc1.1 versie en had een schone installatie van VLC 2.0 een paar dagen geleden heb ik gescand mijn computer met Norton macht gum en aan het eind van de scan Norton macht gum zei dit programma was slecht false positive van norton op daar deel vlc is open source en een goed schoon virusvrij, spyware gratis programma, gedownload van vlc website en gescand met avg 2012 gratis, en Malwarebytes pro, en Emsisoft anti-malware versie 6.0 Free edition, en geen van deze goede beveiliging producten gevonden iets BAD zoals Norton zei Norton-producten zijn niet goed en vol van vals-positieve resultaten ik denk dat ik zal ze nooit weer gebruiken norton zuigt !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik kan eindelijk kijken 10bit anime met mijn favoriete speler weer! So far so good, great-update!

Helaas is de blu ray playback lijkt niet te werken voor de meeste mensen. Als je het op te zoeken op de juiste forums, krijg je een aantal zeer vaag, verwarrend routebeschrijving naar 2 bestanden te installeren op uw pc (hoewel een van hen moet worden afzonderlijk voor elke gebruiker geïnstalleerd). Ervan uitgaande dat je dit goed te krijgen, toch krijg je een foutmelding en bd afspelen nog steeds niet werkt. Een paar mensen beweren dat het werkt voor hen, maar lijken niet geneigd zijn om door te geven (zoals in Windows, hoe hebben ze dingen doen).

VLC is een geweldige tool, maar het is ook uiterst complex en verwarrend, zelfs voor een lange tijd IT-pro.

Ik over het algemeen graag VLC, en ik hoop dat deze versie blijkt zo cool als de vorige versies te zijn. Toch denk ik dat ik blijf bij mijn oude motto: Probeer nooit iets nieuws … laat iemand anders uit te proberen de eerste plaats, om te zien of het hen doodt.

VLC werkt geweldig, maar terug naar wat Rodney zei over zijn antivirus, heb ik Microsoft Security Essentials draait op mijn machine en de andere dag pakte een van de operationele dossiers als een trojan, ik viel bijna meer dan lachen, want ik weet het echt is niet, ga je Microsoft.

Werkte niet totdat ik verwijderd oudere versie eerst. De Ok op win7X64 bit

Ik hoop dat wanneer ze vrijkomen VLC 2.0.1, zullen ze de rug van de tot 400!% Volume functie te brengen.

Deze versie is een citroen-terug naar versie 1.

Zag eruit als stront in XP SP3 32-bit. Ik kreeg een gele lijn in het midden en over de bodem, een soort van een omgekeerde T. Ik ging in opties en nam de video renderer uit standaard en zet het op … oh, ik nu vergeten, een van de DirectX-opties. DirectDraw of iets dergelijks. Liep daarna geweldig.

Ik hou van de OS X geïnspireerd (?) Tijd voortgangsbalk. Ik gebruikte de interface editor om de verstreken tijd aan de ene kant en de totale tijd om de andere toe te voegen. Na dat, en het maken van de fullscreen controle stretch, ik vind het een beetje beter.

Kinda dom ze sprong naar 2.0. Had moeten zijn 1.2. IMO.

Ik gebruik VLC op mijn Aspire One netbook voor af en toe een geripte DVD. V2.0 speelt OK met en zonder ondertiteling. Ik merkte dat als ik speelde het volledige scherm, dan kon ik niet te navigeren of tracks te schakelen zonder dat daarbij volledig scherm. Ik weet niet hoe v1.x uitgevoerd, maar omdat ik het niet veel gebruik maken. Wat ik heb gezien is niet een ernstig probleem voor mij. Ik zal de stok met het tenzij ik iets dat echt objectional vinden.

Ik hou niet van wat ze hebben gedaan met de volumeregelaar. Vroeger was het erg gevoelig te zijn en was genummerd 0 – 400. Nu is het 0-200 en het lijkt het volume is ofwel te hard of te zacht. Ik gebruik een Creative XFI kaart.

Voorafgaand aan 1964, had de Mr. Potato Head kits niet geleverd met een lichaam als het werd verwacht je je eigen aardappel zou leveren.