triple stad is een leuke en verslavende stad-gebouw puzzelspel

Bent u op zoek naar een uitdagende en verslavende puzzelspel dat je bezig te houden voor uren? Dan is Triple Town de perfecte game voor jou! Dit verslavende spel zal je strategisch denken te testen en puzzel oplossen vaardigheden als je werkt om materialen te combineren en maak de grootste stad ooit, maar kijk uit voor de beren als ze proberen om uw inspanningen te dwarsbomen. Wacht! Heeft iemand zegt beren ?!

Van het spel beschrijving: Triple Town is een origineel puzzelspel waarin je probeert om de grootst mogelijke stad te laten groeien. Hoe groter de stad, je bouwt, hoe meer punten je scoort. Je bouwt je stad door matching drie of meer game-stukken: combineer drie grassen om een ​​struik te maken, drie bosjes aan een boom te maken … totdat je het bord hebt ingevuld met huizen, kathedralen en kastelen. Langs de weg, moet je gigantische beren die zal proberen om je vooruitgang te blokkeren te slim af.

Als je net begint je weet nooit precies wat je krijgt om mee te werken, maar de mogelijkheden zijn bijna eindeloos als je begint om uw nieuwe stad te bouwen. De willekeur factor is een onderdeel van de magie met dit spel en je kunt worden verrast met de eindresultaten van je werk!

Met een beetje zorgvuldige planning, goede strategie, en een vleugje geluk kun je langzaam maar zeker op te bouwen groter en beter steden met elke ronde die je speelt! Hoe meer je speelt, hoe beter je zult worden bij het opzetten van uw nieuwe steden …

Speciale opmerking: Het spel wordt geleverd met een vast aantal beurten dat kan worden gebruikt voor tal van het spel, maar die hebben uiteindelijk opraken. Op dat moment heb je meerdere opties beschikbaar voor meer bochten te verwerven

Prijs: Gratis

Triple Town [iTunes App Store]

Triple Town [Google Play]

Triple Town Homepage

Triple Town ondersteuningspagina

Mijn top score – kreeg ik een Triple kasteel (gemaakt door het combineren van 4 drijvende kastelen).

Zou het leuk vinden om te zien of iemand mijn score kunnen verslaan.

Zou het leuk vinden om te zien of iemand mijn score kunnen verslaan.

Ik zal ya laten zien!

Wall to beren muur ha ha!

dag-van-de-bears.png1136x640 506 KB

Alsjeblieft, alsjeblieft, laat dan Windows dingen ook! Droids en iDevices moet niet nu onze enige gaming platforms …

Hoeveel kerken betekent dat maken wanneer u dat vorige bear plaatsen? Eentje maar?

Ja, als je eenmaal tikt op de laatste beer ze allemaal te combineren in één kerk. Geweldige manier om echt het bord omhoog allemaal tegelijk. ^ _ ^

Dank u, voor het plaatsen van een mobiele game! Na al die browser spellen die ik ben geschokt iemand was klagen maar je kunt niet iedereen tevreden!

We hebben een mooie start op een verzameling van mobiele games met meer te komen, dus kom regelmatig terug! ^ _ ^

Alle personages in The Simpsons hebben vier vingers aan elke hand, behalve voor de cartoon beeld van God, die heeft vijf (terwijl het nooit uitgelegd, kan het een subtiele knipoog naar de vijf vingers animators die de Simpsons universum geschapen zijn).