tour de maan hoffelijkheid van de Lunar Reconnaissance Orbiter [video]

Deze goed overgeleverd video biedt een nauwe blik op enkele van meer opvallende kenmerken van de maan, maar ook een interessant overzicht van hoe ze kwam te zijn.

De bovenstaande video tot ons komt hoffelijkheid van de NASA en de recente scans en afbeeldingen die door de Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO). Bekijk de video voor een boeiende rondleiding door de kraters, plateaus en valleien van de maan. Voor meer interessante foto’s en gegevens van de LRO kijk op sommige van onze eerdere berichten over het onderwerp.

Tour of the Moon [via Neatorama]

Prachtige informatieve video over onze naaste buur hemelse. Ik hou van zwart-wit video. Ik hoop dat ik herinner me dat de Jackson en Tycho kraters zijn bijna tweelingen van elkaar … dat is als ik ooit op Jeopardy, en er is een categorie “Lunar Twins”. LOL!!

De vroegste magnetrons weggepompt 3.000 watt vermogen (veel krachtiger dan de moderne woon microgolven) en kon grote stukken vlees volledig koken in minder dan een minuut.