ongedocumenteerde Microsoft Word-functie: insert lorem ipsum text

Onze tip van vorige week over willekeurige tekst invoegen was zeer populair, maar vrijwel iedereen zei dat het zou veel beter zijn als je Lorem ipsum tekst zou kunnen invoegen in het document in plaats van willekeurige inhoud van het helpbestand …

Blijkt dat, in Word alles wat je hoeft te doen is het gebruik = lorem () in plaats van = rand () en je zult in staat zijn om de lorem tekst in plaats invoegen. We hoorden over dit uit een opmerking van lezer Will, die de lezer van de week award … die ik zojuist opstaat.

Typ gewoon in = lorem () in uw document, en druk op de enter-toets …

En net als dat, is Lorem Ipsum automatisch ingevoegd!

Net als de andere tip, kunt u de volgende syntaxis

#NAAM?

Bijvoorbeeld, voor 6 punten van 20 zinnen per stuk, zou je gebruiken

#NAAM?

Zoet!

Oudere versies van Windows hebben

= Rand (alinea’s, STRAFFEN)

dat wil zeggen, = rand (1,6) zal geven

De snelle bruine vos springt over de luie hond. De snelle bruine vos springt over de luie hond. De snelle bruine vos springt over de luie hond. De snelle bruine vos springt over de luie hond. De snelle bruine vos springt over de luie hond. De snelle bruine vos springt over de luie hond.

Cool, ik wist niet dat één – of, in feite, wat Lorem ipsum betekent: P

http://en.wikipedia.org/wiki/Lorem_ipsum

De = lorem () werkt alleen op Word 07, maar het is nog steeds erg cool!

Nou, in het geval dat uw tekstverwerker dummy tekst niet kan genereren, kunt u meerdere lipsum generatoren op internet te vinden. Degene die ik vaak gebruik is; http: //www.mobilefish.com/services/lipsum/lipsum.php

Lorem ipsum paragrafen. vertaalt zich niet in iets, het is onzin met een gelijkenis met latin.

Hoe zit het met – (3 streepjes) en Enter, dit leidt tot een horizontale lijn, en *** Enter om een ​​gebroken lijn te creëren.

De volledige lijst (die ik tot dusver heb gevonden) voor Word 2007 is …

– Dunne lijn; *** Broken lijn; ### Dikke lijn met twee dunne lijnen; === Dubbele lijn; ~~~ Golvende lijn

Atoz is verkeerd.

“In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, Lorem Ipsum is niet zomaar willekeurige tekst. Het heeft wortels in een stuk klassieke Latijnse literatuur uit 45 voor Christus, waardoor het meer dan 2000 jaar oud. Richard McClintock, een Latijns-hoogleraar aan de Hampden-Sydney College in Virginia, keek op een van de meer obscure Latijnse woorden, consectetur, uit een Lorem Ipsum passage, en gaan via de CITES van het woord in de klassieke literatuur, ontdekte de onverdachte bron. Lorem Ipsum komt uit secties 1.10.32 en 1.10.33 van “de Finibus Bonorum et Malorum” (De uitersten van goed en kwaad) door Cicero, geschreven in 45 v.Chr. Dit boek is een verhandeling over de theorie van de ethiek, erg populair tijdens de Renaissance. De eerste regel van Lorem Ipsum, “Lorem ipsum dolor sit amet ..”, komt uit een lijn in paragraaf 1.10.32. ”

Referentie: http://www.lipsum.com/

= Rand.old () werkt in 2007, net als vintage pre-2007 = rand () .; Misschien handig voor degenen die minder van een vulmiddel tekst, maar meer van een lettertype-beproevingsstreng nodig hebben.

Ik herinner me iets van Office 97, maar ik vergeten hoe het precies is gebeurd. Ik herinner me dat we hadden Excel geopend, ging toen naar alle de meeste van de laatste kolom, met al de meeste de laatste doos, typte iets in, en vervolgens een Word 97 leeg document zou pop-up, en elke keer dat je een bepaalde toets in te drukken, zou het knipperen de woorden “BILL GATES ZUIGT” of iets in die van invloed zijn … ik vraag me af of iemand anders herinnert zich dat? Als iemand kon herinneren hoe dat te doen, moet ik Office 97 opnieuw te installeren! Bedankt!

De functie werkt alleen als het de enige tekst in de paragraaf. Met andere woorden, het invoeren = lorem () na bestaande tekst in dezelfde paragraaf zal de tekst niet te genereren; de tekst = Lorum () blijft zoals het is.

Ik typte = lorem (100,20) en bijna gedrukt mijn 23 pagina papier geschreven in Lorem Ipsum

Probeer in te typen: = rand.old ()

Zie wat je krijgt

De metalen voet op het uiteinde van een meetlint, of de ‘tang, “is ontworpen om los te zijn, de tang drijft iets om rekening te houden voor haar eigen breedte afhankelijk van de vraag of je het meten van de buitenkant van een object (zoals van de ene uiteinde van een plank over te dragen) of binnen een object (zoals een afstand een rand van een raamkozijn naar de andere).