het bekijken van de toekomst door middel van de ‘ogen van het verleden’ [humoristisch beeld]

Maakt je echt nostalgisch gevoel, eh?

U kunt de volledige grootte versie om een ​​beter zicht op de rechterbovenhoek hier te komen.

O_O Dit is een nauwkeurige raming van de oorspronkelijke titel van het bericht. [Via Reddit – Technische Ondersteuning Gore]

“Nostalgisch”? Waarvoor? De browser? Het OS? “GROTE BROER”?!

Het spijt me, ik moet iets gemist hebben. Ik heb nooit echt vond het idee van een bedrijf het maken van geld uit wat ik (en anderen) te doen op een openbaar netwerk. En ik vooral niet mis mijn privacy wordt geschonden onbewust als het gaat om ofwel een e-mail. Persoonlijk heb ik nooit aangemeld voor GMail of een van Googles andere “producten. ‘En nu, vooral na wat recente” wijziging van het beleid “van Google, gebruik ik bijna nooit hun zoekmachine. Over het enige wat ik moet doen met Google – alias “Big Brother” – is wanneer ik YouTube-video’s.

Dus ik denk dat ik weet niets over de “goede oude tijd” toen mega bedrijven die miljarden dollars off nietsvermoedende digitale schapen het internet zwerven missen. Deze dagen, elke keer ben ik gedwongen om zelfs maar een stukje van Google Java script laten draaien Ik weet zeker dat alle cookies te doden, geen nieuwe instellingen in te trekken, duidelijk alle caches, scannen op slechte code en zelfs daarna opnieuw op te starten voor een goede maatregel. Ja! Google en talloze andere “diensten” zijn precies dat slijmerige! En ik wil niet een darn ding mist over hen – ze hebben alleen maar erger!

Dus als ik heimwee naar iets, ik veronderstel dat het is voor de eenvoudigere dagen – voor computers en in het bijzonder voor onze hedendaagse internet en alle kleine slijm ballen die willen beheersen – zoals Congres (die eigenlijk alleen maar proberen om de nog te sussen meer schaduwrijke low-lifes zoals de MPAA en RIAA)!

AOL Trefwoord ‘Google’

Ik ben niet echt zeker van wat we geacht worden nostalgisch over te maken, hetzij. De browser is oud (AOL), maar Chrome ontstond pas een paar jaar geleden, dus deze foto is niet echt “terug te kijken” erg ver at all. Ik wou dat ik had dat artikel gepubliceerd in 2008 over Twitter uit te sterven in een jaar wel gered.

@AJ – De vermelding van ‘nostalgie’ was bedoeld op een humoristische manier met een vleugje sarcasme. ^ _ ^ Wat maakte dit beeld opvalt aan mij werd met behulp van AOL om te zoeken naar Google (rechtsboven) alleen maar om Gmail te openen. ^ _ ^

Goed, indien bedoeld humor te zijn, mislukt. Niets grappig, noch nostalgisch, hier;. Ik krijg het gebruik van AOL naar Google ding vinden,. Ik heb nog steeds Internet Explorer gebruikt om Firefox te downloaden ;-).

Ik heb het begrepen:)

@ Aziatische Angel

Thanx. Ik was verbijsterd. Nu, met uw uitleg, zie ik de humor.

De reden pk, een al lang bestaande eenheid van het motorvermogen meting, lijkt zo zwak (1hp motoren zijn vrij nietige na alle) is omdat horsepower is geen direct equivalent aan de totale maximale energie een krachtige paard kan besteden, maar een meting van de hoeveelheid werken een paard zou kunnen doen in de tijd (en factoren in de tijd in rust).