die tv-show een hele film verborgen in het bevat?

Antwoord: The Simpsons

The Simpsons universum is de thuisbasis van een grote cast van personages, waaronder één Rainier Luftwaffe Wolfcastle, een gespierde acteur die de rol van de actie-film hero McBain speelt. McBain’s personage is parodie van 1980 actiehelden als Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis-zijn naam is zelfs een toneelstuk op de John McClane personage uit de Die Hard-serie.

Terwijl de werkelijke optredens Rainier Luftwaffe Wolfcastle als een actieve personage in de show zijn beperkt, verschijnt hij regelmatig op de achtergrond op televisietoestellen in huizen en kantoren in het universum van de Simpson in één van zijn vele actiefilms. Hoewel de afzonderlijke clips kan het lijken net satirische fragmenten van actiefilms-one-liners voordat schieten slechteriken, de good cop sterft een dag voorafgaand aan de pensionering, etc.-wanneer alle achtergrond clips te zien in The Simpsons aaneengeregen eigenlijk vormen een compleet McBain film.