die bordspel op grote schaal wordt beschouwd als de moderne bestuur gaming rage te hebben aangewakkerd?

Antwoord: Kolonisten van Catan

Bordspellen hebben een lange stamboom, die teruggaat eeuwen. Ondanks de lange geschiedenis van het bordspel te spelen, door de late 20e eeuw bordspellen had in populariteit, vooral afgenomen in veel westerse landen als Engeland en de Verenigde Staten.

De langzame dood van het bordspel kwam tot stilstand toen Kolonisten van Catan uit de Duitse markt barstte in 1995 en nam de rest van de wereld door de storm. Want zie je, hadden de Duitsers nooit bordspellen gedumpt in de rug van hun kasten of verbannen naar hen om de kinderen-de Duitse bordspel markt was een gezonde en gerespecteerd één.

Wanneer Kolonisten van Catan pakte buiten Duitsland, de wereld zag wat een bordspel kon zijn (zo veel meer dan Monopoly of Candy Land), en de rest is geschiedenis. Bordspellen omzet voortdurend gestegen sinds Kolonisten van Catan draaide miljoenen mensen op het genre, en nu websites zoals Board Game Geek catalogus tienduizenden games, bieden ondersteuning voor de gemeenschap, en anders de miljoenen tafelblad gamers dienen die er zijn.

Ik heb veel spelletjes gespeeld, met inbegrip van Ticket to Ride, maar ik ben beschaamd dat ik niet het antwoord op deze wist. Ik dacht dat de Kolonisten van Catan is ontstaan ​​uit de videogame-serie met dezelfde naam, die ik nooit gespeeld.