deze computer plakken, dobbelstenen, en doet het ‘all’ [humoristische retro video]

Leun achterover en geniet van deze leuke retro computer ad Rich Dulaney van de OS / 2 Multimedia Presentatie Manager / 2 team springt in ‘super verkoper mode’ te verkopen u de Ultimedia M57SLC computer voor slechts $ 3395!

Het plakken, het dobbelstenen [via MUO]

Dat was hilarisch !!!

Ik wil er een!!!!

Ik moet het hebben !! Slechts $ 3395, het is een power house beter dan een appel. Het moet voor die prijs !!! Hahaha !!!

LOL! “Facny voorzijde panal” !!!

Hij is raar O_o.

genoten van dat haha. wat een deal!!

Als ze gewoon in de Ginsu messen zou hebben gegooid, zou ik heb pakten een!

(Groot, grappige video – bedankt.)

Ik wil bestel mijn VANDAAG !!

haha, ik denk dat ze wist toen dat het isnt verondersteld dat heet ­čÖé zijn

Dat behang kijkt als zijn van Win7 – zeker dat dit niet een hoax?

oooooo Karuc kallzom qysh duhet me hack ecc shpejt se ti qi robt ne GOJ

Het plakjes en dobbelstenen, maar zal het spel Crysis?

De Energizer Bunny is alleen gezien in Amerika, omdat Duracell niet aan hun Amerikaanse handelsmerk te hernieuwen voor een ‘batterij konijntje’ en Energizer griste het omhoog, elders in de wereld Duracell adverteert nog steeds met een konijntje.