Welke van deze vruchten en fruit bestaat uit de water?

Antwoord: Komkommer

Ze lijkt misschien alsof ze de met water gevulde groenten of fruit, maar ondanks hun naam, watermeloenen zijn slechts 92 procent uit water (dat is, in alle eerlijkheid, pretty darn water gevulde).

De titel van meest watergevulde gewas, daarentegen, is een band tussen de komkommer en ijsbergsla, beide met 96 procent watergehalte. In feite winnen groenten, handen naar beneden, aan deze wedstrijd als een van geconsumeerde groenten en fruit de top acht zijn groenten: komkommer (96 procent), ijsbergsla (96 procent), selderij (95 procent), radijs (95 procent), courgette (95 procent), rode tomaten (94 procent), groene tomaten (93 procent) en groene kool (93 procent).

Als zitten met een grote kom met koud gehakt radijs op een warme dag klinkt als een verschrikkelijke traktatie, maak je geen zorgen. Zolang een fruit of groente heeft ten minste 85 procent uit water inhoud, kunt u het gebruiken als een vorm van hydratatie, dat de veel zoeter watermeloen veilig in de categorie van hydraterende traktaties zet.

Zoals Don Adams zou zeggen: “Ik miste het door dat er veel”.