weekend fun: opnemen internet tv op de drie grote platformen met miro

Doorgaan met onze reeks die verschillende manieren om televisie en andere video’s online te bekijken, deze week brengen wij u Miro. Denk aan Miro als een TiVo voor uw PC, waarom u downloaden en opslaan internetprogramma’s. Miro is beschikbaar voor alle drie de grote platformen, OS X, Windows en verschillende Linux-distributies zoals Ubuntu.

De gebruikersinterface is zeer eenvoudig te navigeren, waarmee u gemakkelijk zoeken, op te slaan en het organiseren van uw shows.

De Miro zijbalk wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde kanalen gemaakt van de verschillende onderwerpen. U kunt ze aanpassen aan uw keuzes. Miro heeft ook een nette functie waarmee u te zoeken en content te downloaden van enkele van de grote video-websites.

Met ingang van dit schrijven Miro beschikt over 5163 kanalen. U kunt ze zoeken op trefwoord, categorie, het populairst, etc.

U kunt bijhouden wat wordt het downloaden te houden en hebben de mogelijkheid om sommige of alle van de downloads op elk moment stoppen. Dit is erg handig als u gebruik maakt van een andere toepassing die extra bandbreedte vereist.

Het weergavegebied in Miro is kan worden gerangschikt naar wens en zelfs volledig scherm.

Er zijn verschillende instellingen die u kunt kiezen om het gedrag van de toepassing te wijzigen en beheren van uw programma’s.

Conclusie

Ik heb een gebruiker van Miro, omdat het voorheen Democracy Player heette en het blijft beter met elke update te krijgen zijn. Met meer dan 5.000 kanalen die u zeker iets interessant je leuk vindt. Nadat u zich abonneren op een kanaal of meerdere kanalen gewoon laat de computer de hele dag en als je thuis komt is er voldoende inhoud om naar te kijken. De mogelijkheid om de video-content te downloaden is wat ik denk sets Miro uit elkaar. De Participatory Culture Foundation is een non-profit organisatie dat brengt ons deze geweldige applicatie met een doelpunt van om mensen te veel media te krijgen. Ik zie niets dan goede dingen uit deze jongens!

Download Miro Voor Linux, Windows, OS X

De Olympische Spelen van 2012 waren de eerste Olympische Spelen waar elk deelnemend land gestuurd ten minste één vrouwelijke atleet.