week in geek: Google kondigt de chromebook

Deze week hebben we geleerd hoe te optimaliseren Manga en Comic collecties voor Kindles, maken gebruik van gereedschappen en technieken om de afbeelding achtergronden te verwijderen in Photoshop, gevraagd en ontdekte wat uw geek hobby’s zijn, gemaakt uit als bandieten met Geek aanbiedingen van deze week, en nog veel meer .

Foto door puuikibeach.

Foto door officiële Google-blog.

Heeft u een vraag die u nodig hebt beantwoord? Dan is de mensen bij Super User hebben de antwoorden die u nodig hebt.

Ronde uit je weekend lezing met onze heetste artikelen van de week van HTG Main.

Voeg wat leuk om je weekend met onze meest populaire ETC berichten van de week.

Ga retro met deze grote geeky artikelen uit een jaar geleden.

Dat timelapse video was gewoon …. verbazingwekkend. Geen woorden te beschrijven hoe goed het was.

@Hatryst – Sorry om het te horen. Medelijden met mezelf, dat is. Ik probeerde meerdere malen om het te bekijken. (Ik ben een nok buff), helaas, het bleef het opsluiten van mijn pc, dus ik gaf het op,. Ik ben geen expert (gespeld met een G), maar ik ben me ervan bewust dat er soms zijn alternatieve URL’s te bekijken sites. Weet u of er een andere Addy ik kan proberen;? Thanx.

Weelderig groene golfbanen vereisen een enorme hoeveelheid water te blijven in topvorm: de gemiddelde golfbaan maakt gebruik van meer dan 300.000 liter per dag en cursussen in arrid klimaten kan gebruiken om een ​​1.000.000 liter per dag.