waar windows 10, 8,1 en 7 isos downloaden legaal

U kunt Windows opnieuw te installeren vanaf nul met behulp van de productcode die bij uw pc kwam, maar dan moet je de installatie media te vinden jezelf. Microsoft biedt gratis ISO-bestanden te downloaden, je hoeft alleen te weten waar je moet kijken.

Er gebied paar manieren om dit te doen, maar ze zijn allemaal op het rechte en smalle-je hoeft niet naar een schaduwrijke BitTorrent site bezoeken om ISO’s die kunnen worden gevuld met malware te downloaden. In plaats daarvan krijg je de officiële installatie media rechtstreeks van Microsoft.

OPMERKING: afhankelijk van de OEM-versie van Windows die u gebruikt, zou je in een probleem met behulp van de OEM-sleutel met een retail-versie van Windows. Als het niet wordt geactiveerd, dan kunt u altijd installeren en dan bellen Microsoft om hen om het rechtzetten en laat uw exemplaar te activeren. Het allerbelangrijkste is dat u een geldige licentiesleutel.

Als u toegang tot een Windows-machine hebt, de officiële methode voor het downloaden van ISO’s voor Windows 8.1 en 10 is de Media Creation Tool. Het proces voor het gebruik van de tool is grotendeels hetzelfde voor beide versies van Windows, dus we zullen gebruik maken van de Windows Media 10 Creation Tool voor ons voorbeeld. We zullen gewoon mee waar alles anders.

Een waarschuwing moet u zich bewust van te voren is dat u een ISO niet meer kunt downloaden voor Windows 8-net 8.1. En het product toetsen zijn verschillend voor Windows 8 en 8.1, dus als je een Windows 8 product key, kunt u niet alleen gebruiken om Windows 8.1 te installeren. In plaats daarvan moet u Windows 8 te installeren, doe dan een gratis upgrade naar 8.1. Nadat je de upgrade doet, zal Windows de nieuwe productcode om de installatie toe te wijzen. U kunt dat product key in een aantal verschillende manieren te vinden en op te slaan voor de toekomst. Daarna moet u in staat om een ​​schone installatie van Windows 8.1 met de nieuwe productcode doen en zal geen zorgen te maken over het installeren van Windows 8, eerste en gaan de upgrade route.

Begin met het downloaden van het Windows 10 Media Creation Tool of Windows 8.1 Media Creation Tool. Zodra het bestand is gedownload, dubbelklikt u erop om het gereedschap te starten en klik op “Yes” om het toestemming om wijzigingen in uw pc te maken. Wanneer het gereedschap wordt gestart, klikt u op “Accepteren” om de licentievoorwaarden te accepteren. Merk op dat de Windows 8.1-versie van de tool die u niet vragen om de licentievoorwaarden te accepteren.

Wanneer het gereedschap vraagt ​​wat u wilt doen, selecteert u “Creëer installatie media voor een andere pc” en klik vervolgens op de Windows 8.1 versie van het hulpprogramma ook deze optie niet bieden “Next.”, Maar alleen standaard op het creëren van de installatie media voor een andere pc (dat is wat we willen).

De tool zal voorstellen een taal, uitgave, en architectuur voor Windows op basis van informatie over de pc waarop het gereedschap draait. Als je gaat om de installatie media te gebruiken op die pc, ga je gang en klik dan op “Next.” Als je van plan bent om het te installeren op een andere pc, schakelt u het “Gebruik de aanbevolen opties voor deze PC” in en selecteer opties die meer geschikt is voor de licentie die u hebt bent en klik op ‘Volgende’. Merk op dat als u de 8.1-versie van de tool, je eigenlijk beginnen met dit scherm. De tool zal ook geen opties raden, je moet ze zelf te selecteren.

Vergeet niet dat uw licentie werkt alleen met de juiste versie van Windows-als uw licentie is voor 64-bits Windows-10 Pro, kun je niet installeren 32-bit Windows 10 Huis met het, dus zorg ervoor dat uw keuzes hier overeenkomen met wat er vermeld op uw product sleutel.

Vervolgens kiezen of u de tool om een ​​bootable USB flash drive met de installatie media te maken, of gewoon maak een ISO-bestand dat u later kunt gebruiken of branden op een DVD. We gaan met de ISO-bestand in dit voorbeeld, maar het proces is grotendeels hetzelfde in beide richtingen. Als je met de USB-optie, moet u een USB-drive te voorzien van ten minste 3 GB aan ruimte. Ook zal de USB-stick worden geformatteerd tijdens het proces, dus zorg ervoor dat er niets op wat je nodig hebt. Selecteer de gewenste optie en klik op ‘Volgende’.

Kies een plek om de afgewerkte ISO-bestand op te slaan (of wijzen van de functie naar rechts USB-station als dat de optie die u hebt gekozen).

Op dit punt zal de Media Creation Tool beginnen met het downloaden van de bestanden en het samenstellen van uw ISO, die een nogal wat tijd in beslag nemen, afhankelijk van uw internet verbinding. Als het klaar is, klikt u op “Open DVD-brander ‘als u wilt gaan en het creëren van een schijf of klik op Voltooien als u niet wilt dat een schijf op dit moment te maken.

Nu dat u uw nieuwe ISO opgeslagen, bent u klaar om gebruik van te maken maar je past. Je zou kunnen gaan en het uitvoeren van een schone installatie van Windows (die technisch je niet eens een product key hoeft te doen), gebruik maken van de ISO om een ​​virtuele machine te creëren, of gewoon opslaan voor wanneer je hem nodig hebt op de weg.

Microsoft maakt Windows 7 SP1 ISO beschikbaar als directe download via hun site. Het enige nadeel is dat je een geldige productcode in om de file-en OEM-toetsen (zoals degene die onder uw laptop op een sticker kwam) te downloaden werkt niet nodig zult hebben. Als dat je, ga dan naar het volgende gedeelte.

Als je wel een geldige retail sleutel, ga dan naar de Windows 7 download pagina, voert u uw productcode en klik op “Controleer” om het downloaden te starten.

Nadat uw product key wordt gecontroleerd, selecteert u het product taal die u wilt downloaden en klik op ‘Bevestigen. ”

Kies vervolgens of u de 32-bits of 64-bits versie van Windows 7. Als u klikt op welke versie je wilt wilt, zal de download beginnen. Merk op dat de download links gegenereerd door de site zijn alleen geldig voor 24 uur. Natuurlijk kan je altijd terugkomen en loop door de verificatie en selectieprocedure opnieuw om nieuwe verbindingen te genereren.

Na het downloaden van de ISO-bestand, kunt u het branden op een DVD door met de rechtermuisknop te klikken in Windows Verkenner en “disc image Burn” om het te branden op een schijf selecteren. Als u Windows 7 installeren vanaf een USB-station, de beste manier is om de Windows 7 USB / DVD Download Tool gebruiken om die ISO-bestand op een USB-stick te zetten.

De gedownloade ISO je krijgt van Microsoft bevat Windows 7 met Service Pack 1. Wanneer u Windows 7 installeert, kunt u de moeite van het downloaden en installeren van de honderden updates die na SP1 kwam door het installeren van de Windows 7 SP1 Convenience Rollup voorkomen. Nog beter, waarom niet een beetje extra tijd te nemen en de slipstream Convenience Rollup direct in uw Windows 7 ISO? Op die manier, wanneer u Windows 7 installeren in de toekomst, zult u een ISO met alle updates (in ieder geval tot en met mei 2016) al opgenomen hebben.

Microsoft gebruikt om al deze ISO’s beschikbaar via een site genaamd Digital River te maken, maar het doet niet meer. In plaats daarvan worden ze opgeslagen op zijn TechBench plaatse. De ISO’s kan moeilijk te vinden, maar, en voor versies van Windows anders dan de meest actuele, de site probeert heel hard om u te duwen in het gebruik van de Media Creation Tool plaats. Voer de Microsoft Windows en Office ISO Download Tool. Dit gratis programma biedt een eenvoudige interface waarmee u de Windows-versie die u wilt selecteren en downloadt een ISO voor die versie rechtstreeks van Microsoft te downloaden servers. Dit omvat verschillende versies van de Windows 10 Insider Voorbeeld. U kunt de tool gebruiken om ISO’s te downloaden voor bepaalde versies van Microsoft Office.

Ten eerste, ga dan naar HeiDoc.net en pak de Microsoft Windows en Office ISO Download Tool. Het is gratis en het is een draagbaar instrument, dus er is geen installatie. Start gewoon het uitvoerbare bestand. In het hoofdvenster, kiest u de versie van Windows of Office die u wilt downloaden.

Klik op de “Select Edition” drop-down menu en kies vervolgens de editie die u wilt. Merk op dat in aanvulling op de reguliere edities van het product (zoals Home of Professional), kunt u ook de regio’s downloaden specifieke uitgaven zoals Windows N (die wordt verkocht op de Europese markt en omvat niet de multimedia-applicaties zoals Media Player en DVD Maker ) en Windows K (dat wordt verkocht aan de Koreaanse markt).

Nadat u de editie die u wilt downloaden te selecteren, klikt u op “bevestigen.”

Vervolgens gebruikt u de drop-down menu dat verschijnt op het product taal die u wilt downloaden en klik vervolgens op de “Bevestig” knop onder de taal drop-down menu te kiezen.

Tot slot, kiezen of u de 32-bits of 64-bits versie van het product te downloaden. Klikken ofwel download knop zal de download te starten met behulp van de ISO-download tool, zodat je nodig hebt om het open tot de download is voltooid te houden. U kunt ook de “Copy Link” toetsen gebruiken om het recht om de directe download link te kopiëren naar het klembord en vervolgens het bestand te downloaden met behulp van uw browser. Hoe dan ook, er rekening mee dat de meeste verbindingen gegenereerd door het hulpprogramma zijn alleen geldig voor 24 uur, maar je altijd terug kunt komen en het genereren van nieuwe banden.

En dat is alles wat er is om met behulp van de Microsoft Windows en Office ISO Download Tool. Ja, je kan een deel van dit te bereiken door het graven rond de TechBench site, maar met behulp van deze slimme kleine tool is sneller en bespaart een hoop gedoe. Plus, voor sommige producten, zoals Windows 8.1, het vinden van de directe download op de site is bijna onmogelijk.

Microsoft biedt ook andere software via de TechNet Evaluation Center. Bijvoorbeeld, kon u een proefversie van Windows Server 2012 R2 downloaden en voer een legitieme productcode om de volledige versie te krijgen. Klik gewoon op de “Evalueren Now” header op de site om te zien wat trial versies van de software worden aangeboden. U moet zich aanmelden met een Microsoft-account voor het downloaden.

Afbeelding Credit: bfishadow op Flickr

Dit artikel houdt in dat je kunt ontdoen van de fabrikant bloatware door het downloaden van een exemplaar van Windows 8 / 8.1 en het doen van een schone installatie. De waarheid is dat je kunt de productcode niet gebruiken van een OEM-installatie van Windows 8 / 8.1 te downloaden en een exemplaar van Windows te activeren. Daarom te impliceren dat in het artikel is verkeerd en misleidend.

U kunt daadwerkelijk gebruik maken van een OEM sleutel met een retail DVD, je zou kunnen hebben om Microsoft te bellen voor de telefoon activeren. Ik heb een nota aan het artikel toegevoegd aan te geven dat.

Als u al de OEM-installatie-dvd, maar maak een ISO van die voor een back-up.

Zoals reeds vermeld, zal een OEM-installatie DVD-toets niet voor de ramen 8 / 8.1 methode.

Ik wil graag Windows 7 voorgoed te verwijderen van mijn laptop en installeer het op een desktop. De meeste mensen die ik vroeg vertelde me dat dit niet is toegestaan, want ik heb een OEM-installatie. Is er een manier om het nu te doen?

Ook ik heb een Win 7 Home Premium OEM-toets, en zou graag een schone opnieuw installeren doen – maar niet langer de mogelijkheid fabriek rollback. Zal het downloaden van de ISO van de link hierboven werk?

Iemand duidelijk te definiëren wat een OEM sleutel is?

Ik heb een OEM 8.1 op mijn laptop.If ik wil doen een schone installatie, zal ik een Retail DVD kopen? Is dit juist?

@Bniedem_Malti Nope, geen enkele manier. Het is gebonden aan het moederbord van uw laptop, denk ik.

@ReadandShare Waarschijnlijk.

@ Stupot65 Een OEM sleutel is een sleutel die wordt gebruikt door fabrikanten van Windows op uw computer te installeren. Windows 7, dan is er iets in het moederbord wordt gebruikt om een ​​sleutel te controleren, zodat een OEM sleutel voor een computer kan niet worden gebruikt op een andere computer.

Laten we proberen dit dan, ik heb een vier / vijf jaar oude Windows 7 laptop met een “product key ‘op de bodem die ik gebruik voor het activeren van Windows 7. Ik heb het tijdelijk gebruikt op virtuele machines met succes. Wat voor soort sleutel is dit?

OEM-toets. Hoewel ze worden geacht te werken alleen op de machine waren ze voor, soms werken ze op virtuele machines of andere computers van hetzelfde merk.

Opmerking: afhankelijk van de OEM-versie van Windows die u gebruikt, zal je soms een probleem met behulp van de OEM-sleutel met een retail versie van Windows, maar u kunt altijd installeren en dan bellen Microsoft en krijgen ze om het uit rechtzetten en laat je exemplaar te activeren. Het allerbelangrijkste is dat u een geldige licentiesleutel.

Toen ik gedownload en geïnstalleerd Windows 7 retail op het exemplaar van Windows 7 OEM (en een Norton proces, en een Office 2007-proces, en diverse HP media programma’s) die met mijn computer kwam, ging ik door verschillende methoden van het proberen om dingen te werken. Ik heb geprobeerd om de sleutel die op mijn sticker werd gedrukt te gebruiken, en ik heb geprobeerd om Speccy gebruiken om te lezen wat mijn OEM exemplaar meldde haar Product Key als zijnde. Geen geluk, maar na enig zoeken vond ik dat Activation Backup and Restore kan het lukken. Ik herstelde de OEM kopiëren vanaf herstelschijven, rende en opgeslagen het programma in Dropbox, de installatie van de retail-exemplaar, liep de software opnieuw, en was naar huis gratis. Helaas is het ziet er niet uit alsof er een versie voor Windows 8 / 8.1, maar er zijn blijkbaar andere manieren te gaan over het.

Dit is geen officieel ondersteund manier om Windows 7-installatie media te krijgen – Microsoft zal deze truc niet aanraden – maar het is jarenlang gewerkt. Als Microsoft niet de gebruikers om dit te doen wilden, zouden ze toegang voor gehandicapten om de bestanden al lang geleden. Dit zal niet helpen piraat Windows 7, hoe dan ook – zelfs als u Windows 7 downloaden en installeren op uw pc, kunt u niet gebruiken voor meer dan 30 dagen zonder het invoeren van een echt product key.

Nou, ik denk dat er nog steeds de opdracht om de proefperiode van 30 dagen die maximaal werkt tot drie keer opnieuw in te stellen, zodat je kon uitbreiden dat voor 116-120 dagen.

@geek @Joe

Schone installatie van Windows 8.8 zal niet het grootste deel van de tijd te activeren.

Doe dit.

weer setHKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Setup / OOBE / MediaBootInstall tot 0Run slmgr / rearmRebootRun activering

Als het aantal aan de onderkant van het scherm verdwijnt niet in een paar minuten, doe dit.

slmgr.vbs -ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

slmgr.vbs -ato

Interessant. Is dat niet alleen voor de upgrade-licentie, of werkt het met een volledige retail schijf en een OEM sleutel?

Ik heb verschillende soorten licenties geactiveerd (retail, OEM, OPEN, MS abonnement) met behulp van een AIO Windows 7 DVD. Ik kon echter niet worden geactiveerd een Windows Starter, met behulp van de sleutel in de OEM-sticker, na het doen van een schone installatie in een netbook. Dit is de enige uitzondering. Over het gebruik van een Windows 8-toets om Windows 8.1 te activeren, heb ik gelezen dat is het mogelijk om te installeren 8.1 met behulp van een KMS-code en vervolgens te activeren met een Windows 8-toets, maar niet achterom probeerde het door mijzelf. By the way, de Windows 8.1 gedownload door de hier beschreven methode, doet geen afwerking van de installatie (gezegd dat kan niet een of andere bestanden te kopiëren). Ik probeerde met retail en MSDN beelden en ze werkten OK. Conclusie, is er een probleem met de ‘Upgrade imago’ van Windows 8.1.

@geek

Dat is een interessante vraag.

Het is de RTM versie van 8 Pro waarvan MS laat één download voor $ 15 dollar tot een paar jaar geleden van start introductie.

Ik maakte een ISO-USB-stick, zodat ik kon schone installatie en vond ik moest de truc hierboven te gebruiken op elke installatie.

Mijn ISO zal schoon installeren en automatisch geactiveerd op meerdere machines met behulp van dezelfde PID toen ik de truc te gebruiken.

Gratis Upgrades naar versie 8.1 en Refresh worden gedaan door middel van de MS Store die altijd werkt en geen problemen zijn zoals ze altijd worden weergegeven.

Ik had een klein verknoeien met 8.1 Refresh en WMI deze afgelopen week, maar dat was mijn eigen schuld omdat ik niet voor te bereiden Hyper-V voor de update, die ik vervolgens vast.

Ik denk dat het in de systemen in het configuratiescherm

Elke keer als ik probeer om de ISO krijg ik de melding downloaden “We kunnen niet Connect Now Probeer het later opnieuw.” Ik heb meer dan 10 keer geprobeerd. Wat geeft?

De exacte Hetzelfde gebeurt met mij voor Win 8.1. Dezelfde boodschap over en voorbij.

Official Windows 7 SP1 ISO from Digital River

Ik ben al op zoek voor slechts dit voor een tijdje. maar ik heb win 7 starter huis, is er een link beschikbaar is voor die ene ook?

@owen_j_roberts

In mijn reizen, ik heb nog nooit een download link voor de o / s editie Thuis Starter gezien.

Het werkte voor mij. Zie mijn bovenstaande post, als je wilt.

Ik heb een OEM sleutel van een Toshiba laptop op een Dell desktop gebruikt, en ik heb geen problemen gehad.

Ik kon een Windows Starter niet geactiveerd

Je had een bijpassende sleutel en ISO voor Windows 7 Starter, toch?

OEM = Original Equipment Manufacturer.

Een OEM sleutel is wat computer fabrikanten (OEM’s) de aanschaf van Microsoft om Windows op pc’s die ze verkopen te installeren. Ze krijgen veel lage volume prijsstelling en extra pauzes voor het verstrekken van de Windows-ondersteuning aan hun gebruikers.

Elke afbeelding Windows 7 alle edities (met uitzondering van Enterprise). Om het beeld van een Windows 7 ‘unlock’, moet u het bestand te verwijderen ‘ei.cfg’. Om het acomplish, kunt u de EICFG Remover gereedschap of een ISO-editor te gebruiken. Google het.

Ja, Stickman. Ik heb een AIO (All in One) Windows 7 vanaf MSDN. Ik maakte een schone installatie van Win7 Starter met behulp van de sleutel in de sticker (OEM). Maar toen triying te activeren, zei de sleutel ongeldig was. Op het einde, kocht ik een OEM Starter sleutel van een retailer en het werkte. Ik denk dat sommige toetsen zijn ‘geldig’ alleen met de software van de fabrikant.

Ok, wilde alleen maar om ervoor te zorgen. Het is verrassend hoeveel mensen niet proberen bijpassende sleutels en schijven.

Maar ik heb Windows 8 geïnstalleerd, kan ik downloaden Windows 8.1 van banden en upgrade want in india internet snelheid is zeer laag

edit van mo- koppeling verwijderd

in india internet snelheid is erg laag

Langzaam? Je bedoelt de download in de winkel stopt heel vaak en zo? Dat gebeurt mij ook.

Natuurlijk kun je dat doen. Gebruik Methode 3 op deze pagina: http://www.askvg.com/how-to-download-windows-8-1-rtm-standalone-offline-iso-for-clean-installation/

Nu in plaats van het creëren van een ISO, klikt u op “Install Now” en kies vervolgens de optie om documenten en spullen te bewaren. Windows 8.1 installeert.

Het enige punt waar de Fahrenheit en Celsius temperatuurschalen convergeren is bij -40 graden toen dezelfde absolute temperatuur met identieke nummers op beide schalen wordt aangeduid.