je zou willen geotagging uitschakelen op uw mobiele telefoon

Security experts en privacy advocaten hebben onlangs begonnen waarschuwing over de mogelijke gevaren van geotags, die zijn ingebed in foto’s en video’s genomen met GPS uitgeruste smartphones en digitale camera’s. Omdat de locatie van gegevens is niet zichtbaar voor de casual kijker, de zorg is dat veel mensen misschien niet beseffen dat het er is, en ze kunnen worden afbreuk te doen aan hun privacy, zo niet hun veiligheid, wanneer ze online te plaatsen met geotags media.

via het web Photo Geotags kan onthullen More Than You Wish [NYTimes]

Een reden waarom ik Foursquare niet meer te spelen. Er zijn een aantal momenten waarop je moet echt niet de Geocoderen van een foto te nemen, vooral als het gaat om online te gebruiken.

Als u een alternatief voor het uitschakelen van de GPS-radio op uw smartphone om te voorkomen dat geotagging foto’s wilt, kun je Pixelgarde Foto Privacy Editor. Het is een gratis applicatie voor iPhone-gebruikers (add ondersteund) en een bruikbaar alternatief voor degenen die willen geotags voor persoonlijk gebruik houden zou kunnen zijn, maar wil niet om een ​​GPS-locatie met de foto’s die ze online plaatsen delen.

Hoewel de ringen van Saturnus naar buiten bijna 50.000 mijl uit te breiden van equatoriale lijn van Saturnus, zijn ze opvallend mager: de ringen variëren in dikte van ongeveer 32 voet tot iets meer dan een halve mijl dik.