het oplossen van problemen met draadloze netwerkverbinding [grafieken]

Wi-Fi-netwerk problemen? Deze set van handige stroomschema’s zal u (of een ver familielid die hulp nodig heeft) naar geluk Wi-Fi te begeleiden.

Op de computer zelfstudie website 7Tutorials delen ze een reeks stroomdiagrammen te helpen u door uw draadloze netwerk problemen. De kaarten dekken alles van de basis (de router aan de hand?) Naar de meer complexe (doet het apparaat ondersteuning voor de draadloze modus gebruikt door de router?). De stroomschema’s te dekken zowat elke gemeenschappelijke draadloze configuratie probleem dat u zult tegenkomen. Hit de onderstaande link om een ‚Äč‚Äčkopie te grijpen voor uw toolkit of door te sturen naar een vriend in nood van een aantal Wi-Fi-begeleiding.

Problemen met draadloze netwerkverbinding problemen zelf [7Tutorials]

Gisteren heb ik net reseted de fabrieksinstellingen op mijn WRT610N en geconfigureerd is. Het duurde ongeveer een uur, maar loste de problemen die ik had sinds enige tijd geleden. Ik heb geprobeerd om deze problemen op te lossen voordat zonder geluk.

hebben nog steeds een probleem met wifi als ik naar video’s te bekijken wheather het is films of nieuws speelt en dan buffert hij spelen voor een goed en buffers.

murray, video’s vereisen een minimale downloadsnelheid en overdrachtssnelheid om te spelen w / o buffering. Weet u zeker dat uw tarieven voldoende zijn?

De snelste lange afstand lopers in de wereld afkomstig uit de Keniaanse stam bekend als de Kalenjin, sinds de jaren 1980, ongeveer 40 procent van ‘s werelds top medailles voor hardlopen zijn gewonnen door leden van de stam.