fakkeltocht ii daalt vandaag, nieuwe klassen en mijlen van de atmosferische dungeon kruipen wachten

Torchlight II, het vervolg op de zeer populaire Torchlight actie-RPG, is vandaag de dag beschikbaar voor verkoop. Met vier nieuwe klassen en een enorm uitgebreid wereld, heb je genoeg om te verkennen.

De nieuwe release is voorzien van extra lessen, extra metgezel wezens, in-game weersystemen, en natuurlijk: verbeterde graphics en een enorm uitgebreid spel universum. Trumping Al deze toevoegingen is echter LAN / internet coöperatieve multiplayer-verreweg de meest gevraagde functie en geanticipeerd door Torchlight fans.

Bekijk de trailer video hierboven om een ​​piek te nemen op het spel, lees meer over het op de Torchlight II site, en dan slaan de onderstaande link om een ​​kopie op te pakken Steam-u kunt pre-order te allen tijde, maar het won ‘ t zijn officieel beschikbaar voor download tot 14:00 EST, vandaag.

Torchlight II is Windows-only, $ 19,99 voor een enkele kopie of $ 59,99 voor een vriend 4-pack (die een kopie van Torchlight I omvat).

Torchlight II

Roze flamingo’s, van de plastic kitsch gazon-decoration natura en niet de echte live-punt, zijn de officiële vogel van de stad Madison, Wisconsin, de plastic gazonornament was zo aangewezen in reactie op een luchthartige grap in 1979, waarbij studenten had betrekking op de Universiteit van Wisconsin Bascom Hill met meer dan duizend van hen.