Dat waren eenvoudigere tijden [comic]

Terug in de goede oude tijd …

Eenvoudiger Times [Jacob Andrews – bij gebrek aan een betere Comic Blog]

LOOL DEZE DAG KOMT !!!

Ik kan een tijd herinneren wanneer er geen schaamrood “persoonlijke” computers waren niet en wanneer een rekenmachine was een echte persoon met een opleiding in de wiskunde.

Ik kan me herinneren wanneer televisie had slechts een handvol via de ether-zenders en bij het dichtstbijzijnde afstandsbediening was je kind!

Ik kan me herinneren wanneer “web sites” werden gemaakt door de werkelijke spinnen!

Ik kan me herinneren wanneer een “troll” iets dat op de top van een schriftelijk instrument zat was.

Grappig hoe dingen niet veel veranderen.

In mijn tijd hadden we niet dat lichaamloze, een beetje getikt-off stem zeggen: `deuren sluiten krijgen. ‘We kregen op de trein, de deuren gesloten, en als je hand was uit te steken is geschraapt langs de tunnel al de verdomde weg naar het volgende station en het was een bloedige stomp eind.

In mijn tijd hadden we niet virtual reality. Als een eenogige razorback barbaarse krijger je achterna zat met een bijl, je moest gewoon hoop dat je hem kon ontlopen.

In mijn tijd hadden we niet de space shuttle om al enthousiast over te worden. We moesten genoegen nemen met mannen lopen op de maan er slordig uit.

In mijn tijd hadden we niet CRT’s hebben. Als u Trek gespeeld op de computer, moest je een duizend bomen te doden en draag uw spel rond op een grote rol papier.

In mijn tijd hadden we niet dagen. Er was slechts “tijd voor werk”, “tijd voor bidden” en “de tijd om te slapen.” De sheriff zou rond gaan en iedereen vertellen wanneer te veranderen.

In mijn tijd hadden we niet nep doggie-do. We hadden enige echte honden-do, en niemand dacht dat het een verdomd beetje grappig.

In mijn tijd hadden we geen water hebben. We moesten onze eigen waterstof- en zuurstofatomen elkaar breken.

Kids vandaag de dag denken dat de wereld draait om hen. In mijn tijd, de zon draaide rond de wereld, en de wereld is neergestreken op de rug van een reuzenschildpad.

In de oude dagen, niemand vroeg je petities op Facebook te ondertekenen. De sheriff kwam net aan uw huis en vertelde je dat je was onderdeel van een posse.

@ Sr. Wences, Gramps. hou van jullie ..; snuiven snuiven. dat waren de dagen..

@ Sr. Wences, Gramps

Thanks, moest ik dat!

Ik heb geen, en hebben nog nooit een mobiele telefoon.

Ik heb nog steeds houd mijn e-reader met mijn eigen twee handen – geen stralend voor me!

Ik voel me vernederd. Alles wat ik moest doen was lopen 20 mijl door 6 voeten van sneeuw naar de oude schoolgebouw te krijgen, om mijn knokkels geopend gesplitst door de oude vrijster schoolmarm met behulp van haar Hickory liniaal. Baa!

@imanoldgoat, je wuz bevoorrecht! Terug toen ik jong wuz, moesten we zes mijl lopen bergopwaarts, door Th ‘sneeuw, aan Th’ Local Liberry, alleen maar om een ​​’solid state, PageMos, (batterijen niet meegeleverd) “Real Reality” Versie 1,’ lezen Story- Boek’! Vervolgens moesten we zes mijl lopen bergopwaarts, door sneeuw th ‘, terug naar huis, wiv geen schoenen en een loopneus !! We culdn’t “Dowenloed” een van hen muthers tenzij we een Magic Liberry Card gehad en de we moesten de Versie 1, ‘Story-Book’ zes mijl bergop, voeren door de sneeuw th ‘, terug naar huis!

Ja, de kinderen tegenwoordig doant weten hoe gelukkig ze zijn !!

Grote Granpa PhilT.

GGP Phil T, ik ben vernederd. Had je zinkkoolstofbatterijen, of heb je Franklin potten gebruiken?

Ik gok dat mijn eerdere verklaring werd verloren op een paar mensen. Ik gok dat meer dan enkele mensen nooit gehad of zagen een potlood “trol.”

http://www.janbrett.com/make_a_pencil_topper.htm

Oh ja, zinkkoolstofbatterijen. In mijn dag kon aansluiten van een 12ac speelgoedtrein transformator over een 1.5V zinkkoolstof batterij en maak heel de bom na ongeveer 5 minuten opwarmen.

In de begindagen van vliegreizen, werden de eerste stewardessen die nodig is om geregistreerde verpleegkundigen zijn.