beurt een pop-up wasmand in een draagbare licht tent

Als u op zoek bent naar een soepele, zelfs studio verlichting van kleine objecten-achtige items die u wilt weergeven op eBay-deze goedkope wasserette-belemmeren hack levert een lichte tent voor slechts $ 5.

Bij DIYPhotography delen ze een eenvoudige hack die begint met een opvouwbare draad en gaas wasmand en eindigt met inklapbare lichte tent met verbeterde zijpanelen. Je hebt een dollar op te slaan wasmand, een goedkope witte tafellakens en een witte poster boord, evenals een aantal scharen, tangen en een nietmachine nodig.

Hit de link laag zijn om te zien hoe deze man de waszak en verbouwd tot een functionele en dragen lichte tent.

Bouw een Inklapbare DIY Macro studio met Popup Laundry-Bag [DIY fotografie]

Het artikel over het gebruik van de draagbare mesh wasmand is niet oplossen

Nintendo Power, Nintendo’s gaming strategie van het tijdschrift, was in de publicatie gedurende 24 jaar (1988-2012) met 285 kwesties.