web surfen met een doel om de productiviteit wipeout voorkomen

Iedere keer als je online werkt, loopt u het risico productiviteit wipeout. Met een wereld binnen handbereik is het moeilijk om te stoppen van het klikken op een link (op links op verbindingen). Vermijd het weggooien van uw kostbare tijd door het maken van elke klik van de muis een doelgerichte één.

In The Matrix Reloaded, Agent Smith zei

“Het is het doel dat ons heeft geschapen, het doel dat ons verbindt, doel dat ons trekt, die ons leidt, die ons drijft, die ons definieert, is het doel dat ons bindt.”

Doel is de sleutel tot productiviteit. Het is vrij krachtig spul. En het web is een vrij krachtige plek. Combineer de twee op de juiste manier en je kunt een aantal mooie krachtige dingen te doen.

Om het beste uit van surfen op het web te maken, moet u beginnen met een aantal soul-searching. Anders zul je blindelings en zonder opgaaf van redenen te surfen.

Beantwoord de volgende vragen

Houd deze vragen in het achterhoofd voor de volgende sectie.

Nu dat je duidelijk over wat je doel is bent, brainstormen over de manieren waarop u uitvoerbare maatregelen kunt nemen om uw doelen te bereiken.

Elk van deze lange-termijn doelstellingen. Om deze te bereiken, moet u twee dingen goed te doen

Dus beginnen met het schrijven van uw plan en maak een lijst als vele bruikbare stappen als je kunt. Zie het als uw “Life Business Plan.” Als je al een plan in de plaats, geweldig! Trek het uit en te actualiseren.

Foto door Kevin N. Murphy

Zodra u een werkende versie van uw Life Business Plan, het is bijna veilig is om te surfen op het web te starten. Om een ​​productieve sessie te garanderen, doen deze drie dingen voordat u zich aanmeldt

1. Staat uw doel: Wees specifiek over waarom je gaat op het web. Hier zijn een aantal motivaties voor het aanmelden

Je zou kunnen inloggen op een combinatie van redenen, of voor een reden dan ook nog niet. Dat is geen probleem, maar wees eerlijk. U kunt nog steeds volgen de volgende stap.

2. Stel een tijdslimiet: Op basis van uw aangewezen doel, beslissen over hoeveel tijd redelijk is voor u om te surfen. Rekening houden met uw andere verplichtingen die kunnen worden werk, gezin, of kat zorggerelateerde. U kunt altijd de toegewezen tijd opnieuw te onderhandelen, het belangrijkste is om te beginnen met een concreet limiet.

3. Start de timer: Gebruik een werkelijke timer – het is te gemakkelijk om te “vergeten” om te kijken naar de klok. Test het eerst uit om ervoor te zorgen dat het alarm afgaat luid genoeg voor u om te horen en aandacht besteden aan.

4. Neem een ​​pauze wanneer de timer afgaat: Nadat de tijd om is, je fysiek uit de computer te verwijderen. Neem een ​​stuk rust, rust je ogen, of genieten van een glas water.

5. Haal diep adem alvorens door te gaan naar de volgende taak: Dan beslissen over wat u de volgende keer zal doen. Wil je weer aan het werk? Maak je klaar voor bed? Besteden slechts vijf minuten afwerken van dit artikel? (En geeft je de timer gebruiken om ervoor te zorgen dat u door te volgen?) Haal diep adem en zijn doelgericht in hoe je verder met je volgende taak, al dan niet te maken heeft met het web.

Foto door mikebaird

Tijdens uw web-sessie, moet u ervoor zorgen dat elke link klikt u op de juiste is. Betekent, een die een of andere manier gaat terug naar uw Life Business Plan. Houd er rekening mee dat tijdens het surfen op het web voor entertainment doeleinden, het is prima om te klikken op links die interessant of vermakelijk zijn. Want uiteindelijk hebben betrekking ze terug naar je doel – om te genieten van uw zuurverdiende vrije tijd.

Zorg ervoor dat nadat u op de juiste link, dat u follow-up met wat actie. Herinner die uitvoerbare stappen die u in uw leven Business Plan opgenomen? Nou, het is hetzelfde principe hier. Bepaal welke uitvoerbare stappen die u na het klikken op elke nieuwe link met het oog uw aangegeven web-sessie doel uit te voeren kan nemen.

Hier zijn enkele voorbeelden

Anytime u over een nieuwe link, kunt u reageren productief door maatregelen te nemen, zoals

Het belangrijkste is om een ​​aantal maatregelen te nemen, maakt niet uit hoe groot of klein. Zelfs als je gewoon hardop zeggen tegen jezelf: “Ik ben het volledig oneens met deze redactionele en zal niet mijn tijd aan het lezen van de reactie discussie die volgt verspillen” – dat is actie.

Productiviteit is alles over het handelen met een doel. Actie helpt je vooruit met een doel. Actie helpt u de sluiting te maken. En verder te gaan van de dingen die uiteindelijk niet uw productiviteit op een bepaalde manier te verhogen.

Op het web surfen zonder succes uitroeien, moet je niet alleen te starten en en surfen met een doel – je nodig hebt om de sessie met een doel te beëindigen.

Als je dat doet, zul je merken dat het rijden van de grote golven helpt je actie ondernemen naar uw doelen. Hier is te surfen op het web als een pro.

Dit is een interessant artikel. Het is gewoon ironisch dat het uitroeien van tijd, terwijl ik moest werken hier bracht me.

leuk artikel vriend, men heeft echt naar de “vrije tijd” EARN wil zeggen de vrije tijd komt niet voor gratis!

Motorola radioapparatuur voor de meeste NASA ruimtemissies, waaronder de maanlanding; Toen Armstrong zei: “Een kleine stap …” was het huis uitgezonden met behulp van een Motorola-zendontvanger.