maak van uw ruit browser in een spel van Katamari Damacy

Als je een fan bent van Katamari Damacy bent, populair op de PlayStation een eigenzinnige en leuke Japanse puzzel spel gemaakt, zult u van dit Javas script hack die uw ruit browser en de inhoud ervan verandert in een gigantische-HTML verzamelen spel van Katamari Damacy.

Katamari Damacy, voor het onbekende, is een verslavend spel gebaseerd op de veronderstelling dat een galactische prins is op een missie om de sterren, sterrenbeelden, en manen per ongeluk vernietigd door zijn vader weer op te bouwen. Je rolt rond en objecten te verzamelen (het maken van jezelf een steeds grotere bal in het proces). Dit script hack zet een bal op je ruit webbrowser (werkt het best in Chrome) die u kunt rollen rond het verzamelen van elementen van de webpagina. In het begin kun je alleen grijpen koppelingen, maar als je groeit kun je steeds grotere objecten zoals foto elementen van de pagina af te grijpen.

Het heeft niet de geavanceerde graphics van de Playstation-versie, natuurlijk, noch de gedetailleerde back verhaal, maar het is een slimme kleine hack die zeker is om de fans van Katamari Damacy verrukken.

Katamari Hack [KatHack]

Crashes veel

@ Ja5087, stabiel op Google Chrome en Firefox 4

Ik bedoel soms

De alom herhaalde bewering dat Einstein is mislukt wiskunde op school is onwaar, Einstein excelleerde in wiskunde vanaf jonge leeftijd en met 16 had calculus beheerst.