video game personage levensduur na verloop van tijd [geek geschiedenis]

Once upon a time levensduur van uw video game personage werd bepaald door uw bereidheid om kwartalen te dumpen in een machine. Dingen zijn aanzienlijk sindsdien geëvolueerd, check out deze infographic geschiedenis van video game personage levensduur om te zien hoe.

Bij Wired ze hebben samen een grafiek van de belangrijkste momenten in de video game geschiedenis met betrekking tot de uitbreiding van levensduur te zetten. De grafiek begint met Asteroids in 1979 en werkt zijn weg naar Journey in 2011. Hit de onderstaande link om het volledige infographic uit te checken.

Game nooit over: hoe spelers te vermijden Virtual Death [Wired]

Je moet Big Rigs hebben gezien Over the Road Racing. Dat is een van de spellen die je nooit kunt verliezen.

Was er niet een voorstel voor een spel (niet zeker of het ooit werd gemaakt), waar bij je karakter stierf het spel werd definitief uitgeschakeld en kon nooit meer worden gespeeld? De ultieme realisme, maar waarschijnlijk niet een goede commerciële beslissing.

In Kirby Epic Yarn kun je niet sterven. Het is jammer omdat de dood (of een soort van belangrijke nederlaag) noodzakelijk in games is.

Het enige punt waar de Fahrenheit en Celsius temperatuurschalen convergeren is bij -40 graden toen dezelfde absolute temperatuur met identieke nummers op beide schalen wordt aangeduid.