die insect kan fotosynthese-achtige energieproductie?

Antwoord: Pea Bladluizen

Onder de dieren en insecten groot en klein, de erwtenbladluis onderscheidt zich als de enige schepsel buitenkant van de plant en bacteriële / schimmel koninkrijken die direct de kracht van de zon kan benutten. Met name de erwtenbladluis is de enige niet-plantaardige / micro-organismen bekend carotenoïden, de organische pigmenten die planten en andere fotosynthetische organismen mogelijk om zonne-energie om te zetten in energie hun lichaam kunnen gebruiken in het geval van de erwtenbladluis is benut bezitten zonlicht en carotenoïdepigmenten ATP (adenosine trifosfaat), een overvloedige chemische gevonden in vele organismen die worden gebruikt voor de opslag en overdracht van energie op cellulair niveau.

Hoewel de onderzoekers vast hebben vastgesteld dat de bladluizen inderdaad de productie van ATP op deze manier, ze zijn snel op te merken dat ze niet zeker weet hoeveel bruikbare energie de bladluizen die voortvloeien uit het proces en dat het niet echt waar fotosynthese als dit niet het geval omvatten de omzetting van zonne-energie en kooldioxide in eenvoudige suikers.

Foto door Shipher Wu.