zet een webcam in een beweging detecteren en e-mail aanmeldende security cam

Als u een oude webcam of twee tot rond kunt u deze omzetten in een CCTV-systeem dat e-mail en grommen meldingen duwt om u te allen tijde beweging wordt waargenomen in het gebied dat ze in de gaten.

Sean, een DIYer uit het Verenigd Koninkrijk, wilde zijn always-on-server om nog meer gebruik worden genomen. Door een webcam te koppelen aan de server en het opzetten Yawcam (voor de bewegingsdetectie en e-mail notificatie) op de server en een grom / jacht server (voor de push-notificaties voor desktops en iOS-apparaten). Tot nu toe zijn opstelling heeft perfect gewerkt, zijn volgende project is om een ​​weerbestendige behuizing (in plaats van een eenvoudig stukje knipperende directe regen af ​​te houden, zoals we zien in de foto hierboven) op te bouwen.

Hit de onderstaande link voor meer informatie over zijn project en het opzetten van een e-mailing / grommende security cam van je eigen lezen.

Webcam in Growl CCTV-camera! [Sean’s Project Blog via Hack A Day]

Echt cool!

Yawcam is al meer dan 5 jaar en projecten die de toepassing Yawcam ook rond op het internet voor tenminste evenveel tijd. Bijgevolg … niets nieuws!

Goed idee … maar zorg ervoor dat de juiste versnelling te gebruiken voor uw klimaat. In Canada, zal dit niet te doen. De bevriezing / sneeuw / vorst zal doden.

Beter om gewoon te investeren in een weerbestendige eenheid.

Ik hoorde van het internet een lange tijd geleden.

De meeste webcams zijn echt slecht bij gebruik buitenshuis. Omdat ze zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis worden ze verzadigd in fel licht en het hele beeld is wit. Zorg ervoor dat uw camera kan het heldere licht te behandelen (Microsoft LifeCam Cinema werkt goed).

Ik heb nooit gezegd dat het een nieuwigheid, ik gewoon snel een halve dag project op het internet toegevoegd voor iedereen die geïnteresseerd was, uiteraard Xantes bent u niet! En naast die mijn belangrijkste punt was het iOS meldingen dat ik ermee.

Yellowbeard, lijkt de camera ik moet feilloos werken in de meeste lichtomstandigheden, misschien was ik gewoon geluk, maar het was heel erg een testproject om te zien of het werkte. Bedankt voor uw suggestie van de microsoft cam, kunnen anderen die willen om hetzelfde te doen helpen.

Cambo, ja ik denk dat je gelijk, in Canada zou worden proosten in minder dan een dag, maar ik ben ervan uitgaande dat de software kant en grommen meldingen zou kunnen worden gebruikt in combinatie met een weerbestendige camera setup

Denk je dat het gevoelig genoeg te halen de beweging van vleermuizen of vogels zou zijn ??

Ik kreeg een e-mail met een foto van een kat vanmorgen, maar dat was redelijk goed licht.

Ik zou denken dat je zou een betere kwaliteit camera voor nacht- of snel bewegende dingen nodig, maar wie weet. De software kunt u de bewegingsgevoeligheid en tolerantie te configureren

Ten eerste zou ik graag willen weten waarom een ​​paar van jullie hier komen en zeggen dat ik hoorde van deze lange tijd geleden? Als dat het reaosn je kwam te plaatsen op een slimme A $$ zijn dan waarom afval de tijd om te reageren. Big deal frickining Who cares, ik zweer het … opgroeien voor Pete sake.

Nou ik voor één zijn geweest op het internet sinds Windows 95 hit en de wereld gepakt een darm om het te krijgen. WINDOWS 95 Wat een leuke programma. (Dus de wereld dacht)

Ik heb nog nooit gehoord van deze, en het commentaar van Canada – Dank u, grote commentaar … Ik vroeg me af? Nu terug naar de post, dank u voor het posten van dit,. Ik zal niet VN-dankbaar zijn. Ik heb me afgevraagd was zoiets mogelijk is. Cool! Wereld kan doen zonder betweter opmerkingen, een beetje vriendelijkheid gaat veel verder.

Ik ben het met u Kat! Ik denk altijd dat wanneer mensen iets dat het nieuwe zal zijn om veel mensen te plaatsen en sommige mensen misschien al weten – dat is de aard van de informatie. Als het iets nieuws, zult u het gelezen (zoals ik deed met Sean’s post) en als het al bekend staat, dan heb je gewoon verder gaan. Uitstekende post, Sean … dank je wel, hoewel ik het lezen van de reacties die ik uw web-cam idee in Canada niet kunt gebruiken geleerd. Maar, het zorgt ervoor dat me willen aansluiten van een weerbestendige een om te zien wat er schuilt in mijn tuin ‘s nachts! Erg cool post!

De Colt Peacemaker revolver is in productie op en voor 142 jaar (met pauzes 1942-1955 en in 1975).