XMind is mind mapping software voor Linux, Mac en Windows

Er zijn 2 versies van XMind. Men is volledig gratis en open source en de tweede is het een pro-versie, die een aantal geavanceerde functies, zoals de presentatie-modus, audio notities maken, en is meer in de richting van bedrijven gericht. We gaan om te downloaden en installeren van de gratis versie van XMind die perfect geschikt is voor particulieren en kleine groepen.

Download XMind voor Linux, OSX en Windows-systemen

Kaart Voorbeeld Hier

Hoi

Ik had de Mac-versie van XMind (gratis te downloaden) gedownload. Maar, als ik probeer om het te exporteren naar Freemind-formaat, is er geen optie. Er zijn slechts html, beelden, markt-pakket en tekst. Gelieve te helpen als alle inzendingen zijn noodzakelijk in the.mm formaat;. Ik probeerde het downloaden freemind voor mac, maar de oriëntatie van het kind nodes zijn allemaal in slechts één richting. XMind heeft een betere uitstraling.

Thanks; Ramya

Ik denk dat het een geweldig hulpmiddel en felicitaties voor deze handleiding kon ik de lancering in mijn ubuntu toolbar 🙁 niet vinden, ik gebruikte naar Mind Manager gebruiken vóór maar ik moet betalen, Xmind het is gratis voor algemeen gebruik, maar het is genoeg voor mij….

Al tientallen jaren, Walt Disney gaf zijn huishoudster (Thelma Pearl Howard) Disney voorraad bij de feestdagen, hield ze op de voorraden en werd een multi-miljonair als gevolg.