Windows 8 Metro-versie van Google Chrome nu beschikbaar voor download

Met de op handen zijnde release van Windows 8 op de horizon, zijn browser makers hard aan het werk geweest op de Metro-versies van hun product voor het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Deze week is Google heeft officieel haar eerste Metro-versie van Chrome die je nu kunt downloaden voor uw systeem.

Hier is wat het startscherm Metro tegel voor Chrome leek nadat deze is ingesteld als de standaard browser op ons systeem (na het herstarten van ons systeem eenmaal Windows-updates waren klaar met het installeren).

Speciale opmerking: U moet de Dev Channel release van Chrome te downloaden om de nieuwe Metro-versie op uw systeem geïnstalleerd.

Download Google Chrome vanuit de Chrome release Channels Homepage [via FavBrowser]

Egh … deze interface nog steeds klote. Net als hun telefoon.

@Cambo; Aan elk hun eigen. Het is een operationele voorkeur;. Dat betekent niet dat het zuigt, het is gewoon niet uw keuze.

Tenzij je hebt niet eens geprobeerd en zijn gewoon haten omwille van de fabrikant …; … dan ben je gewoon een bekrompen douche.

@Twee.

Ik heb het geprobeerd. Vele keren. Toch kan er niet tegen. Die harde Win 7 gebruiker, dus bedankt.

nou ik denk dat de metro-interface is goed, maar ik ook graag de telefoon interface. Ik ben blij dat de software fabrikanten te ondersteunen.

Bedankt voor de heads-up Aziatische Angel = D.

@manrocket – U bent van harte welkom. ^ _ ^ Ik kijk uit naar het zien van de Metro-versie van Firefox, dat Mozilla werkt aan. Firefox en Chrome zal zowel nogal leuk op Metro geloof ik. ^ _ ^ Just me af of / wanneer Opera gaat om iets te doen voor de Metro …

firefox loopt altijd achter in alles. ff zuigt. CHROOME FTW !!!

Chrome omgezet zich aan deze onzin op mijn Windows 8 RT laptop vanmorgen. Volledig Haat het hebben van het

De belastingen op software import zijn zo hoog in Australië die een vliegticket naar de Verenigde Staten plus de VS aankoopprijs van Adobe Photoshop is nog steeds goedkoper dan in Australië kopen.