werk te portwijn voor Android is in volle gang, vroege versie demoed op FOSDEM

De mogelijkheid om Android apps draaien op Windows is al een beetje, maar het tegendeel kon niet gezegd worden tot nu toe. Voer Alexandre Julliard, die een vroege versie van de wijn voor Android gedemonstreerd op dit jaar FOSDEM conferentie in Brussel.

Alexandre had het genoegen van pronken een vroege, maar trage werking versie van de nieuwe haven op zijn Mac-laptop tijdens de keynote. De traagheid van de demo was te wijten aan de Wine-poort die in een geƫmuleerde versie van Android op zijn laptop, maar geeft de hoop op wat het in staat is op een Android-tablet zou zijn, zelfs in dit vroege stadium in de ontwikkeling.

U kunt meer informatie over de nieuwe haven van de wijn en de presentatie van Alexandre’s lezen op de onderstaande links.

Opmerking: U kunt een PDF-bestand met Alexandre Keynote Slides bij de eerste link hieronder te downloaden.

Alexandre Julliard – Wijn Keynote (FOSDEM 2013 Conference)

Wijn Op Android Is Coming voor het draaien van Windows Apps [Phoronix]

[Via Ars Technica]

De eerste geregistreerde geval van een op basis van tomaten saus in de Italiaanse keuken was pas in de jaren 1790 (in de Italiaanse kookboek L’Apicio moderno, door de Romeinse chef Francesco Leonardi). Tomaten waren een product van de Nieuwe Wereld en verscheen alleen in ItaliĆ« na de invoer.