welke staat dezelfde plant als officiële groenten en fruit heeft?

Antwoord: Arkansas

De status van de bescheiden tomaat is een kwestie van enkele wedstrijd, afhankelijk van wie je het vraagt. Botanici zal u vertellen dat een tomaat is zeker een vrucht, want het is de eierstok en zaden van een bloeiende plant. In de praktijk echter, dankzij de lage suikergehalte en de neiging om het te bedienen met het hoofdgerecht in plaats van met het dessert cursus (zoals de praktijk met fruit), zowel chef-koks en de gewone mensen beschouwen het als een groente.

De staat van Arkansas ervoor gekozen om de hele controverse te vermijden door te kiezen voor de tomaat, met name de Zuid-Arkansas Vine Ripe Pink Tomaat, zowel de officiële staatsgodsdienst fruit (op grond van de botanische indeling) en de officiële staatsgodsdienst groente (te maken op grond van zijn culinaire classificatie).

Hopelijk zal de mensen van Arkansas kan elk gevechten die kunnen ontstaan ​​tussen de mensen uit Ohio (waar de tomaat is de staat fruit) en New Jersey (waar de tomaat is de staat plantaardige) bemiddelen.

Bonus Trivia:. In 1893, het Amerikaanse Supreme Court, met het oog op de afwikkeling van een handelsconflict in het geval van Nix v Hedden, geoordeeld dat de tomaat was in feite een groente.

Er zijn fruit en groenten voor een bepaalde staat? Whoa.

Er zijn fruit en groenten voor een bepaalde staat? Whoa.

Niet alleen dat, veel (zo niet de meeste) lidstaten hebben een staat iets of andere voor zowat elke en alles. Terug naar toen de begroting van Arizona’s eerste getankt met de recessie, onze prachtige State Wetgevende macht, in plaats van te proberen te komen met een nieuwe, sluitende begroting (de Staat was in wezen failliet), is het verspilde tijd komen met onzin zoals aanstelling van de ambtenaar staat pistool.

In een land ver weg, waar de GMT + 5: 30 regeerde, een kleine jongen was blij dat hij niet in de Verenigde Staten woonde.

Nou, ik ben gelukkig in de Verenigde Staten om te leven en zou niet ergens anders willen wonen, maar dat betekent niet dat alles is hier perfect (het zou nergens perfect zijn).

Ik weet dat het nergens te perfectioneren. Ik, voor een, in het bijzonder een hekel aan het feit dat mensen hier zijn zo corrupt, er nieuwe oplichting op de televisie elke dag.

What the heck doet een staat het benoemen van dezelfde fabriek als officiële groenten en fruit, te maken hebben met corruptie en T.V.?