week in geek: mozilla firefox 19 tot omschakeling naar nieuwe australis ui leiden

Onze eerste editie van WIG voor oktober is gevuld met nieuws koppeling goedheid betreffende onderwerpen zoals Microsoft geeft Windows 8-app-updates voorafgaand aan de algemene beschikbaarheid, zal Ubuntu niet NSFW inhoud Amazon Unity resultaten vast te stellen, is CyanogenMod krijgt zijn eigen OTA-update manager, en meer.

 Mozilla.

 Mozilla.

 De H Security.

> Android malware creëert 3D-kaarten van de kamers

Waarom is dit niet een gewone app?

De nieuwe Mozilla interface ziet er verschrikkelijk

Een van de redenen voor mij om terug te komen naar deze vaak HowToGeek en te lezen is vanwege de Week-in-Geek – het is vol van tech-nieuws en andere tech-goedheid. Thanks a lot guys, en grote werk blijven doen … 🙂

@alvasrawuther – U bent van harte welkom en ik ben erg blij om te horen dat je van de Week in Geek berichten zo veel. ^ _ ^ Het is altijd geweldig om te weten dat mensen waarderen het werk dat nodig is bij de invoering van deze posten bij elkaar en vinden ze nuttig. ^ _ ^

In 2005, het kleine stadje Clark, Texas veranderde haar naam in DISH in ruil voor 10 jaar gratis DISH satelliet service voor iedereen in de stad.