wat is het verschil tussen HDMI en DVI? wat is beter?

Bent u die vandaag beschikbaar zijn in de war door het spervuur ​​van videokabels? Laten we eens een kijkje nemen op de belangrijkste videokabels vandaag, HDMI en DVI, en zien wat de verschillen tussen de twee.

Een decennium geleden, was het veel gemakkelijker om erachter te komen hoe u uw TV aangesloten op uw apparaten te krijgen, vooral omdat de meeste mensen hadden alleen een videorecorder. Onze schermen waren kleiner, de kwaliteit was nog erger, maar de wereld was eenvoudiger. Vandaag kunt u nauwelijks lopen in een elektronicawinkel zonder dat onder druk gezet om een ​​paar honderd dollar HDMI kabel te kopen alleen maar om uw apparaten aan te sluiten op uw TV. Als er ooit een verwarrende tijd aan kabels en aansluitingen kiezen geweest, is het nu. We zullen proberen om u te helpen waden door deze rotzooi en zien wat echt belangrijk is over de twee meest voorkomende digitale videokabels van vandaag: HDMI en DVI.

Draden en kabels van Jack TWO op Flickr

We willen allemaal hou ervan als je kon gewoon zip je video en audio via de ether van uw apparaat naar uw schermen. Hoewel er is al enige vooruitgang op dit gebied, eerlijk gezegd het is niet een haalbare oplossing voor de meeste vandaag. Voor nu, we zitten streaming onze media via draden. In het algemeen, ze werken allemaal hetzelfde: de connector bevat pinnen die verder gaan in de havens op uw video-uitgang apparaat dat video, audio, en meer dan de draden in het midden te zenden. Wilt u de entertainment stapt u uit uw bestanden en schijven en op uw scherm, kabels zijn een noodzakelijk kwaad voor het moment.

DIY Component naar VGA-adapter via Balazs H op Flickr

De traditionele video kabels, inclusief VGA en composiet video, enkel de analoge videosignalen. Hoewel dit werkt prima voor CRT-schermen, is het niet de voorkeur voor nieuwe LCD-schermen. Terwijl veel van de huidige lcd-tv’s en computerschermen te accepteren nog steeds VGA-ingang, zij over het algemeen het beste werken met DVI of HDMI.

Sommige videokaarten en het afspelen van video-apparaten, waaronder de nieuwe Apple TV, zelfs niet onder VGA of composiet uitgang, en dit zal een toenemende trend naar uit te zijn. Zelfs als uw huidige computer en de monitor werken prima met VGA-kabels, zult u toch wilt weten welke digitale kabel het beste is voor toekomstige aankopen videoapparatuur.

De twee belangrijkste digitale aansluitingen gebruikt op computers en entertainment-systemen van vandaag zijn HDMI en DVI. DisplayPort is een nieuwere connector die wordt opgenomen in sommige nieuwere computers, en er zijn ook verschillende mini- en micro varianten van alle drie. nog in de war? Hier is hoe om te weten wat wat is

DVI

Afbeelding via Wikimedia

DVI is een van de meest voorkomende digitale videokabels zie je op desktops en LCD-monitoren van vandaag. Het is het meest vergelijkbaar met VGA connectors, met tot 24 pennen en ondersteuning voor zowel analoge als digitale video. DVI kan streamen naar 1920 × 1200 HD-video, of met een dual-link DVI-connectoren kunt u maximaal te ondersteunen tot 2560 × 1600 pixels. Sommige DVI kabels of poorten kunnen minder pinnen nemen als ze zijn ontworpen voor een lagere resolutie apparaten, zodat je nodig hebt om naar te kijken voor deze. Als de poort bevat alle pinnen, kan echter de maximale resolutie zonder problemen te ondersteunen. Het grootste probleem met DVI is dat het niet HDCP-codering ondersteunt standaard, dus als je hardware bevat alleen DVI-poorten, kunt u niet in staat zijn om full HD Blu-ray en andere HD-content af te spelen.

DVI HDMI image converter via Wikipedia

U kunt DVI aansluiten op een HDMI-poort op een nieuwe monitor met een kleine digitale convertor. Echter, omdat DVI geen audio-ondersteuning, moet u een aparte kabel te gebruiken voor audio bij het aansluiten op een HDMI-port.This maakt DVI één van de meest veelzijdige nieuwere connectors. Het is zowel naar achteren en naar voren compatibel, hoewel het verlies van een aantal gemak. U kunt ook een oudere monitor die alleen is voorzien van een VGA-poort met een DVI-poort eenvoudig via een soortgelijke DVI naar VGA converter als uw video-uitgang analoge video ondersteunt aansluiten.

HDMI

Afbeelding via Wikimedia

HDMI is de standaard kabel op nieuwere HDTV’s, Blu-ray spelers, Apple TV, veel nieuwe computers en videokaarten, en een veelvoud aan andere video-apparaten. HDMI-kabels en poorten zijn zeer makkelijk te gebruiken, en zijn bijna net zo eenvoudig aan te sluiten zoals USB-apparaten. Niet meer gebogen pinnen, gewoon duwen en te spelen. HDMI-kabels kunnen digitale video en audio gelijktijdig streamen via dezelfde kabel. HDMI-kabels ondersteunen tot 1920 × 1200 HD-video en 8-kanaals audio. Ze ondersteunen ook HDCP-codering voor de nieuwste HD-content. Voor bijna alle doeleinden, een enkele HDMI-kabel is alles wat je nodig hebt om uw computer of video-apparaat aan te sluiten op uw monitor of TV, en het is bijna de absolute standaard digitale kabel.

DisplayPort

Afbeelding via Wikipedia

DisplayPort is een nieuwe video-aansluiting die wordt opgenomen op nieuwere apparatuur, met name laptops. Het werd ontworpen als opvolger van DVI en VGA op computers, maar heeft niet gezien zo veel adoptie als ofwel DVI of HDMI. Het is echter te worden opgenomen op alle nieuwere Macs en vele Dell, HP en Lenovo-computers. Het is eigenlijk zeer vergelijkbaar met HDMI, zodat het zowel HD-video en audio streams op dezelfde kabel, en kan de uitgang tot 1920 x 1080 resolutie en 8 kanalen van audio via een enkele kabel.

Aan de positieve kant, DisplayPort ondersteunt HDCP, zodat je het kunt gebruiken om beveiligde HD-content van Blu-rays en meer afspelen. U kunt ook aansluiten op een HDMI of DVI-poort met een converter, aangezien het digitale signaal is compatibel. Het probleem is, op een paar monitoren en TV’s zijn onder andere DisplayPort-poorten, zodat je bijna je moet je een converter als u wilt uw laptop aan te sluiten op een groter scherm.

HDMI Infographic van Mint.com

Kabels zijn vaak een van de grootste ripoffs in de elektronica winkels vandaag. Je hebt waarschijnlijk opgemerkt HDMI-kabels in de winkels die hoger zijn dan de televisies ze naast waren opknoping waren. Dus heb je nodig om een ​​fancy kabel voor de beste HD-ervaring te krijgen?

Nee. Terug in de tijd van de VHS-banden en analoge televisie, kan een kabel van hogere kwaliteit zeker het verschil betekenen tussen een duidelijke en een vaag beeld. Maar met digitale video en audio, een kabel is een kabel. Uw kabel zal gewoon overbrengen stukjes zoals uw Ethernet of andere computer kabels, en een goedkope HDMI-kabel van Amazon zal u van dienst, evenals een Monster kabel. Standard HDMI-kabels vandaag kan oplopen tot 49 ‘lang zonder enig signaalverlies, dus gewoon kijken voor de goedkoopste kabel, sluit uw apparatuur, en geniet.

Naar onze mening is de HDMI-kabel en de connector aan de stok met. Het is de standaard connector op de meeste apparaten en schermen, compatibel met HD-content, waaronder HDCP beschermde Blu-ray, en kan video, audio dragen, en nog veel meer allemaal op één kabel. Een kabel en je bent klaar. Voor nu is het de kabel en de aansluiting raden wij u standaardiseren.

Nu, als je al apparatuur met behulp van DVI, VGA, of andere kabels, en het werkt prima voor u, niet het gevoel dat je nodig hebt om uit te haasten en het veranderen, omdat je dat niet doet. Je zou een betere kwaliteit te krijgen van het gebruik van digitale kabels als uw apparaten ondersteunen, maar tenzij je een zeer grote monitor of tv kan het moeilijk zijn om het verschil te vertellen. Technologie bedrijven gedijen op het maken van mensen voelen alsof ze voortdurend moeten upgraden, maar vaak als het niet kapot is, repareer het dan niet een goed beleid te volgen.

Het goede ding is, als je nu een nieuwe tv, computer monitor, videokaart, of een ander video-apparaat te kopen, dan weet je wat je zoekt. Zorg ervoor dat uw nieuwe apparaten ondersteunen HDMI, en je moet in staat zijn om ze te gebruiken met een breed scala aan video-apparatuur voor de komende jaren. En niet ten prooi vallen aan de hoge druk verkoop tactiek proberen om u naar een $ 2200 HDMI-kabel te kopen, een goedkope van Amazon zal meestal alles wat je nodig hebt, zodat u uw geld te besparen voor meer HD-content te pompen door die glanzend kabel.

Vragen? Opmerkingen? Shout-out in de reacties hieronder!

Ik gebruik een GBP1.50 HDMI-kabel van een online auctione site om media te streamen over ethernet (via HD-TV live) en er is geen verschil met een vrienden setup met behulp van een GBP30 kabel. Enorme verbetering gaande van composiet naar HDMI hoewel, als je nog niet, doe het.

Bedankt voor dit bericht uit te leggen deze kabels die voor heel ergens overweldigend zijn geweest voor me!

Ik had een ‘verkoper’ verkopen me een monster HDMI-kabel voor $ 150,00 maar toen kwam ik erachter dat er geen verschil was, keerde ik terug de kabel en besteld van amazon. Uw verklaring heeft enig licht werpen!

Ik waardeer deze website zeer veel en kijk ernaar uit om te leren meer en meer elke dag.

In dankbaarheid; Elizabeth

Ik hou van deze site !! Ik zweer dat ik elke dag denken aan een kleine vraag die ik heb over mijn computers is er de dagelijkse How-To-Geek nieuwsbrief klaar om te beantwoorden. Mr. Johnny op de plek! Blijf het goede werk verder jongens / meiden. Deze site is een life saver.

WAT IS HET VERSCHIL: je hebt de fundamentele vraag voor een geek als ik geen antwoord? Je hebt gewoon een kort overzicht van beide, zonder ze te vergelijken ….

@Dorsen – Ok, sorry als het niet duidelijk genoeg. DVI is een digitale kabel die analoge (VGA) video kan dragen ook. Het is meer onhandig, en nog steeds gebruik maakt pinnen meer als VGA-kabel, maar het hoeft te dragen HD digitale video zonder geluid. HDMI, daarentegen, is een stuk kleiner, gemakkelijker te gebruiken, meer USB. Het kan zowel digitale HD-video en audio te dragen, zodat u slechts één kabel voor zowel je nodig hebt.

Betekent dat meer zin te maken?

Iedereen: Bedankt voor de vriendelijke woorden. We zijn erg blij dat je ons artikel nuttig, onze lezers zijn de reden waarom we houden het. Bedankt voor de steun, en hoop dat we houden het beantwoorden van uw technische vragen voor de komende jaren! 🙂

Luchtspiegeling?

Bedankt voor het artikel. Als iemand me vroeg of DVI ondersteunde audio, ik woulda Hadda google, maar nu weet ik het antwoord.

@Withanamelikedave – Oeps … moeten barrage zijn geweest. nu opgelost … thanks

Blij dat je vond het artikel behulpzaam!

Dingen gemist ..; Heeft analoge component (niet composiet) bieden video-uitgang kwaliteit zo goed als DVI of HDMI;? HDMI is geluid + video, maar als gevolg van verschillende interpretaties van de HDMI-standaard, vele malen, er zijn audio problemen met HDMI-aansluitingen .; HDMI-codering ondersteunt digital rights management (denk vlag niet opnemen, enz.), DVI biedt geen ondersteuning voor het beheer van digitale rechten.

Zelfs zonder de huidige HD upgrade rage, er zijn / waren enkele gekke winst te maken op de kabel. Ik gebruikte om te werken voor een grote werkgever in de elektronica-biz, op slechts een paar blokken van een keten computer op te slaan – de standaard prijs voor bijvoorbeeld een SCSI-kabel was $ 50, of voor een RS232 DB25 was $ 15 of $ 20. Als u uw ID-badge geflitst, kan je vrijwel elke kabel te krijgen in de winkel voor minder dan $ 5, ongeacht hoe lang of hoeveel pinnen!

@Steve – Bedankt voor de ingang. Voor zover DRM gaat, heb ik al gezegd dat: DVI kan DRM ondersteunen, maar slechts gedeeltelijk, dus meestal als er iets is HDCP gecodeerd, zal het niet worden afgespeeld in full HD met DVI. Dan, component video … om eerlijk te zijn, heb ik nooit gebruikt. De meeste consumenten alleen gebruikt samengestelde video voor analoge en component nog ingewikkelder. Dus ja, component kan HD-video (tot 1080p) te ondersteunen, maar het is nog steeds analoog. Hier was ik meestal een mijl hoog overzicht van de verschillende gemeenschappelijke digitale kabel opties.

@Michael – Ouch, dat is slecht. Doet me denken aan de $ 10 / disk blanco dvd’s zag ik eerder dit jaar … of de fotowinkel in de stad hier dat een 128Mb SD-kaart voor $ 30 nog steeds heeft. Gek!

Bedankt, zeer nuttige informatie.

Bedankt voor de informatieve artikel. Ik kan nog steeds niet achterhalen hoe “ondertiteling” te krijgen om aan te geven bij het gebruik van de HDMI-beeld optie voor hi-def. Als ik overschakelen naar een andere foto-optie (kabel, TV, enz.) Op mijn Sony hi-def komen ze in fine. Heel vervelend omdat de bijschriften zijn een grote hulp voor mij in het oppakken van alle audio dialoog.

Weet je, ik gebruikte aan zorg veel over deze stinkende vergelijkingen omdat de omvang van de investering die ik moest gewoon om de kabels te krijgen, maar omdat ik vond een goedkope plek om de kwaliteit van de kabels te krijgen, heb ik niet echt veel geïnvesteerd van de tijd zorgen te maken over DVI / HDMI … ik koop gewoon de HDMI-kabel en ga op mijn manier.

Het was wel grappig, ik oorspronkelijk vond het bedrijf, terwijl op zoek naar wall-monitor staat voor een project in een plaatselijke kerk, ik was gefrustreerd met de kosten van de stands op ‘Best Buy’, omdat elke gemeenschappelijke idioot met wat vrije tijd en een beetje van schroot kon men voor een prikkie te maken. Ik, die een ongewoon dwaas en geen schroot, de voorkeur aan een reeds gefabriceerde aan te schaffen. Gelukkig, die deel uitmaken van het IT Dept betekent dat ik krijg om mensen zelfs nerdier dan ik ben en ze vertelde me over te praten “Bestlink Netware.”

Mijn God, ik kan bijna door een HDMI-kabel in rijstkorrels. Hallelujah.

Nu, al was het maar iemand een manier om de firmware op mijn RCA TV hack om slinger van de back-light zou maken, al mijn TV behoeften zou worden voldaan …

Ik kreeg een goedkope HDMI-kabel op een tv-tech. Ik haakte het op. Waarom krijg ik een aarzeling en geen signaal ondertekenen voordat beeld komt.

@morris

Ter verduidelijking: Je zet de TV aan en geen signaal scherm dat uiteindelijk weggaat ontvangen? Hoe lang duurt het scherm “geen signaal” blijven? Bent u het inschakelen van de TV voordat u de component aan de andere kant van de HDMI-kabel (zoals uw Blu-Ray-speler)?

Zo ja, dit is zeer eenvoudig op te lossen. Volg de onderstaande eenvoudige stappen

Zet uw component, de eerste plaats;. Zet de TV.

Displayport 1.2 kan eigenlijk uitgang van 2560 × 1600 en monitoren kunnen daisy aan elkaar worden gekoppeld (als uw monitors ondersteunen). Dit laat je toe om tot 4 1920 × 1080 monitoren aangesloten met slechts een enkel beeldscherm poort van uw computer te hebben. Displayport ondersteunt> 17 Gbps bandbreedte terwijl Dual-link DVI is ~ 8 Gbps en HDMI 1.4 ~ 10 Gbps;. Het grootste verschil voor de fabrikanten (en waarom PC fabrikanten zijn op weg naar DisplayPort) is omdat HDMI kost de fabrikant van $ 0,04 / haven in royalties en $ 10,0000 / yr net te kunnen de poort (met uitzondering van de eigenlijke materiaal te maken) maken. Terwijl Displayport is royalty-vrij en heeft een betere specs. Alles wat HDMI kan doen, kan Displayport beter te doen;. Ook, DVI in computers kan een audiosignaal te voeren, maar je zult een DVI-naar-HDMI-adapter nodig hebt om dat geluid daadwerkelijk te gebruiken op uw monitor / TV. Het is aan de fabrikant als ze in deze steun, maar veel nieuwere media-apparaten hebben de ondersteuning ingebouwd. Je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat uw stuurprogramma’s correct zijn geconfigureerd en u audio / video uit uw DVI-poort als je gebruik een HDMI-adapter.

Voor het grootste deel ben ik het eens met dit artikel, is er weinig verschil tussen de kabel, behalve nu met de nieuwere normen formats 1.3 / 1.3a vs 1.4 / 1.4a op HDMI waarop de 1.4S zijnde de nieuwere versie die meer commnunication tussen toestellen voor 3D mogelijk maakt sycronization. Nu kon een kabel van hogere kwaliteit een betere keuze als je het hebt rond een heleboel andere elektrische apparaten, omdat ze meer afscherming en gevlochten dekt als het een apparaat dat u beweegt als een spel systeem, maar er is geen noodzaak boven de $ 10 te gaan $ 25, afhankelijk van waar u winkelt. Ik heb alle 6 ‘Belkin kabel met uitzondering van de mijn Xbox 360, die een 12 heeft’ Mad Catz, omdat de club winkel waar ik normaal gesproken de Belkin kabels kocht was gesloten toen ik XBox 360 dus kocht ik de Mad Katz voor een paar dollars meer, maar het was ook twee keer zo lang. De Mad Katz in werkelijkheid is het goedkoper gemaakt kabel en ik heb interferentie met het had, maar geen probleem met de Belkin-kabel helemaal. Deze kabels zijn rond een veel elektrische Equiptment op mijn home theatre-systeem, waarbij nieuwe en oude, nog steeds een videorecorder, samen met de Xbox 360, een dvd HTB, een recent gebouwde HTPC met Blu-Ray, all in one printer, dual omvatten band draadloze N-router, draadloze telefoon aangesloten via een VOIP en meerdere externe schijven. Onnodig te zeggen dat ik kabels en snoeren over de plaats achter mijn sytem op de vloer, zodat afscherming is iets wat ik nodig heb in een kabel. Toch heb ik betaalde slechts @ $ 17 per stuk voor mijn HDMIs met uitzondering van de 12 ‘, die was @ $ 23.

@Steve

Het antwoord is natuurlijk hangt. Wat is je bron? Hoe hoog de kwaliteit is het?

Component video analoog, wat betekent dat zij het potentieel beter, maar slechts in zeer high end gear, en alleen als de gehele signaalweg analoog. Als uw bron is een zeer high-end broadcast camera rechtstreeks aangesloten, dan kan het beter, maar niet genoeg dat je waarschijnlijk zou opmerken.

Anderzijds, zodra het digitale, hoe minder heen en weer schakelen beter. Als uw bron digitaal is, zoals Blu-ray of HD-uitzending, dan is een digitale interconnect zal u de beste kwaliteit te geven.

In audio termen, een $ 20.000 te winden spoel analoge cassettedeck beter zal zijn dan een cd-speler klinken, maar een $ 200 cd-speler zal beter dan een $ 200 cassettedeck klinken.

collega’s

Aangezien we het aanpakken van kabels, weet iemand waar ik een mannelijke 3,5 mm stereo-naar-USB-kabel te gebruiken met een iPod touch kan krijgen? Als ik de iPod af te spelen via de USB op mijn autoradio, kan ik het lied selecties, enz. Controle

Het docking-kabel werkt niet goed voor dit als de iPod niet was te ontwerpen om af te spelen via die verbinding.

Het even welke gedachten worden gewaardeerd.

Bedankt – [Jeff]

Ook, don `t diss de VGA, man. Ik gebruikte DVI op mijn LCD-monitor en kreeg splitsen hoofdpijn als gevolg van de vergrendelde 60 Hz refresh rates. Op D-Sub kan ik kiezen 75 en een hoofd verpletterende pijn niet te krijgen na 5 minuten.

@Jeff

De verbinding is niet zo eenvoudig. De controle gebeurt omdat het een digitale kabel met meer dan alleen audio. De 3,5 mm is slechts twee kanalen van audio.

Ook uw vraag was onduidelijk, waar moet de 3.5 aan te sluiten op, en waar moet de USB-verbinding te maken? Welke kant gaat naar de iPod, en welke kant gaat naar de auto? Wat niet goed werkt bij het gebruik van het docking-kabel?

http://www.monoprice.com

en nu, zul je nooit te besteden domme hoeveelheden geld aan kabels weer.

al mijn spullen is verbonden met Monoprice kabels, ze zijn super zware en zeer goedkoop.

Goed artikel, bedankt voor dit.

Bedankt voor het artikel!

Het zou waarschijnlijk goed om ook iets over de verschillende versies van HDMI als Dwayne noemen en Justin en opgevoed …

http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI#Versions

Monster zijn zeker een ripoff. Ik kocht een logitech HDMI voor 25USD. Gewoon fantastisch. Het goud en al die jazz. En de 12 ft. Plus, nylon buitenzijde. Het is zo string die ik kan hangen op. 2 jaar. Werkt zo goed als nieuw.

Ik heb net mijn reden om niet aan te bevelen HTG. Om OVER vereenvoudigen digitale transmissie naar dit niveau is novice op zijn best en misleidend is voor het publiek. Trouwens. Ph.D Natuurkunde, MSEE, MSME. Ik denk dat ik duidelijk kan geen commentaar geven over het onderwerp.

Ik smeek te verschillen, als een liefhebber, die heeft gespeeld rond met apparatuur, maar het krijgen van een goedkope kabel is niet ga doen de truc.

We moeten beginnen met vermelding van potentiële game changer HDBaseT; http:. //www.hdbaset.org/; Nu dat is iets om naar uit te kijken!

Als iemand die alleen goedkope HDMI-kabels in het verleden heeft gekocht, ik heb een vraag die misschien hier iemand kan me helpen. Af en toe zal ik video (maar geen audio) voor een seconde of twee te verliezen, terwijl het bekijken van video via HDMI. Het is altijd DRM-free video, en zijn gebeurd op dezelfde manier op twee verschillende bronnen (een Xbox 360 en een HTPC met een ATI Radean videokaart). De HDMI-kabel loopt van de bron naar een Pioneer receiver, een andere HDMI-kabel verbindt de ontvanger aan mijn Philips TV. Ik gebruik composiet video op de xbox nu (composiet in de ontvanger en in de tv), en heb nog nooit de “black-outs” door die verbinding gezien. Meestal zijn de black-outs gebeuren in successie, misschien 2-4 op een rij. Gebeurt eens in de paar uur. Nogmaals, dit gebeurt voor elke video, zelfs als het is gewoon de desktop weergave van mijn HTPC, en audio blijft altijd 100% de hele tijd. Moet ik met hoge snelheid HDMI-kabels? Ik denk dat ik met behulp van 1,3 (3 6 ‘kabels voor $ 15 uit Meritline), die compatibel is met de ontvanger (niet zeker over de TV). Ik heb niet geprobeerd te gaan rechtstreeks van de bron naar de TV, omdat ik niet het geluid van de TV-luidsprekers kan staan.

Elke inzicht zou geweldig zijn!

Een punt je mist uit het artikel als het over DVI kabels, is de 2 soorten kabel. Er is normaal DVI, dan is er DVI-D (D digitaal is).

Zo kunt u aansluiten van meerdere schermen met een enkele ATI videokaart (Eyefinity – op de 5000-serie kaarten), maar ze moeten DVI-D zijn. DVI geeft je gewoon één scherm bekijken.

Groot artikel, opgeruimd veel vragen, bedankt … Maar heb een vraag. Hebben Cable Company DVR; Installer verslaafd “5 Composite Video Cables” op TV, ik veranderd naar HDMI (Beter Pic) nu wil ik het aansluiten van een DVD-recorder tussen TV (Sony Flat Screen) en kabel DVR. (Die Composite Video Outs heeft, maar geen HDMI Out) De DVD-recorder heeft “Composite Video” Input en HDMI-uitgang. TV heeft meerdere HDMI-ingang slots. Wat is de beste manier om draad ???

@flapjack

Je kunt niet zomaar zeggen dat dit een nutteloos artikel, voeg je geloofsbrieven en geen back-up van uw verklaring met een goed argument. Gelieve verlichten ons met uw uitgebreide kennis en wij kunnen beoordelen voor onszelf de vraag of dit overzicht van digitale kabels is waardig van uw kritiek 🙂

Awesome stuff bedankt voor het delen en de moeite om te gaan door alle soorten van de meest gebruikte kabels die er zijn en detaillering ze net zo goed.

wat voor soort kabel heb je gebruiken om foto’s van een digitale camera naar een digitale fotolijst? Dank je

@florence – Je zou meestal gebruik van een USB-kabel om foto’s van uw camera … moet je een die bij de camera te hebben.

U aanbevelen eigenlijk HDMI via DisplayPort? Werkelijk? Hebt u gecontroleerd uw geek referenties uit? Serieus .. als Justin Garrison opgemerkt, de technische en monetaire voordelen van DisplayPort zijn net zo goed. Ik niet nog steeds te begrijpen waarom meer beeldscherm fabrikanten nog niet genoeg duwen DisplayPort. Het komt .. en HDMI zal niet overleven, tenzij dit echt Betamax versus VHS opnieuw.

@Adam – Eigenlijk ben ik bang dat dit Betamax versus VHS opnieuw, maar het is moeilijk te zeggen. Hier is waar ik vandaan kom. HDMI is al in bijna alles, variërend van computermonitoren om videokaarten op Blu-ray-spelers op de Apple TV en nog veel meer. Het is al verankerd, en het werkt. DisplayPort is in veel minder apparaten, vooral computers, dus dat maakt het minder interpreteerbaar met woonkamer videoapparatuur.

In mijn mening, het is vergelijkbaar met HD-DVD vs Blu-ray. Ik zou hebben gekozen voor HD-DVD als ik een winnaar werd getoverd, gelukkig ik ook nooit gekocht, dus ik had niets te verliezen. HD-DVD had vele redenen was superieur, en vele geeks koos. Waarvan één gewonnen? Blu-ray. Er zijn veel betere technologieën die gekregen hebben achtergelaten (Betamax, HD-DVD, Firewire, en ton meer), omdat de marktleider reeds werd verschanst. Daarom adviseer ik op zoek naar HDMI-ondersteuning. Het is iets wat je kunt bijna garantie zal werken met al het andere. DisplayPort kan uiteindelijk winnen, maar voor nu, dat is wat ik comfortabel aanbevelen voelen.

In het Verenigd Koninkrijk, Blu-ray is hard op weg een andere Betamax.

De verkoop is zeer slecht en verhuur zijn de laagste van elk formaat volgens Blockbuster.

Het is goed, maar het verschil rechtvaardigt niet de enorme kosten overheadkosten.

Hetzelfde zal gebeuren met 3D-tv, een dure gimmick, niets anders, je hoorde het eerst horen!

Mijn grafische kaart heeft HDMI en DVI-I DL poorten en mijn 20 “monitor heeft een DVI-I DL en VGA-poorten. Is het beter om HDMI verbinding te maken met DVI of DVI-naar-DVI? Bedankt.

Dit is nuttig. Omdat de idioot ben ik, de hele zaak gaat sorta over mijn hoofd. Er is weinig op de computer die ik wil zien op tv. Toch zou ik waarschijnlijk door de ‘verkeerde’ kabel aan de hogere kosten. En nu dat mijn 7 jaar oude Samsung buis TV kaflooey gaat, ik moet binnenkort kopen een flatscreen-tv. Tube-tv’s kunnen niet worden gekocht, behalve bij tweedehands winkels. Wonen in klein appartement, ik wil zeker niet om het even wat groter dan een 19 inch scherm. Dus het kopen van de juiste TV met de juiste kabel aan te sluiten op de computer die ik niet echt nodig-op dezelfde manier die ik nodig heb food-belangrijk. HDMI die gelijktijdig zowel video als audio werken … Bedankt kan streamen.

Hoewel dit nuttig is, in plaats van Amazon zou ik stel Monoprice voor het kopen van kabels. Zelden heb ik vond een betere totale prijs (inclusief verzendkosten) dan de door hen – Plus ze hebben altijd goed gedaan als ik van hen besteld.

Grote uitleg. Ik heb net een videokaart met HDMI-uitgang. Toen ik haakte het aan mijn 1920 x 1080p monitor, het beeld had een een inch zwarte grens langs alle kanten. Bovendien was het beeld wazig en de tekst op de pictogrammen op het bureaublad was wazig. Mij ​​is verteld dat dit een veel voorkomend probleem en je kunt het probleem te verhelpen door middel van video-kaart setup, kunt u ons een wandeling door deze procedure?

hi im met hetzelfde probleem als steve Ik heb een videokaart met HDMI-uitgang. Toen ik haakte het aan mijn 1920 x 1080p monitor, het beeld had een een inch zwarte grens langs alle kanten. Is er een oplossing voor dit het werkt op de andere vga en dvi-poorten

Het kan aan mij liggen, of heeft iemand anders te zien dat de allereerste foto (rechts onder de titel) zegt HDWI in plaats van HDMI?

Hier is mijn vraag ..

Wat gebeurt er als we zowel HDMI en DVI kabels die worden gebruikt op hetzelfde moment?

Hallo ik ben op zoek naar mijn PC aansluiten op mijn HDTV via HDMI, maar ik krijg steeds een lege scren zonder signaal … Ik heb het geprobeerd op 2 televisies en kreeg hetzelfde; Thanks

Ik heb al uw berichten te lezen en ik ben een beetje in de war. Sommigen van jullie weten veel meer over kabel afspraken dan ik kan absorberen. Ik kocht een nieuwe pc 1 week ago (5 jaar oud, blauw scherm) – alles video werkte prima met behulp van DVI, en alle video mogelijke poorten zijn VGA / DVI / HDMI. Werkte prima op DVI totdat ik laat mijn kleinzoon delen de monitor op zijn pc (langdurige stroomuitval – orkaan Irene). Nu zal de DVI-aansluiting niet werken – mijn pc houdt me vertellen ‘check videokabel’. Ik heb de pc aangesloten nu aan VGA, maar ik vraag me af moet ik kopen een HDMI-kabel? Als ik dat doe, zal ik hebben om uit te schakelen de basis audio input / output ook? Dacht gaan naar Radio Shack – moet ik naar Best Buy of Amazon in plaats daarvan?

Erg bedankt!

hartelijk dank voor uw bericht. i heeft me veel begrip tussen alle drie kabels gegeven, dank u, want ur bericht

@Steve En Andy

Gebruik “Auto Image Adjust” functie van uw monitor / tv, dat je zwarte grens probleem zou moeten oplossen;. Ik had soortgelijk probleem via HDMI naar de PC en TV / monitor aan te sluiten en dat trucje opgelost. (Gewerkt aan ViewSonic monitor en LG 47 “tv).

Ik hoop dat dit helpt.

Ik heb zo mijn twijfels, ik heb een G2222HDL BenQ monitor wil ik de HD schotel set-top box om dit te sluiten. Ik heb een DVI-kabel, maar de set-top box is met een HDMI-poort. nu mijn dobts zijn (i) Hoe kan ik dit HD set-top box aan mijn monitor, (ii) als er geen luidsprekers in de monitor zelfs als ik sluit de HDMI-kabel hoe zal ik de audio? (iii) zal i in staat zijn om de volledige HD-kanalen desplayed in de gewenste kwaliteit te krijgen? (Iv) hoe zal ik schakelen tussen de set-top box en de computer als de computer wordt aangesloten via VGA-kabel;? Dank u voor de behandeling van deze twijfels

umm mijn video cardon mijn pc heeft slechts dvi-aansluiting en vooral rihgt is alle andere ingangen en uitgangen of wat nots als ik wer naar een HDMI-kabel insted zal ik nog steeds gebruik maken van de videokaarten capabilitys im denken dat het moet, maar gewoon benieuwd of moet ik hebben behoefte aan een videokaart met HDMI-ingang alsook

Hoewel zeer weinig bekend is over hen te wijten aan schaarse historische gegevens, waren er vrouwelijke gladiatoren, bekend als gladiatrices, in het oude Rome.