wat goed is voor een derde van de avond amerika internet verkeer?

Antwoord: Netflix

Once upon a time, de Amerikanen naar huis na een lange dag op het werk en afgestemd op wat was op de lokale stations, de basis-kanalen via de kabel, of, voor de gelukkige, de premium filmkanalen. Wat er op was wat er op, en u op het lette. De komst van het internet en het netwerk ontwikkelingen staat de ondersteuning van streaming video bleek dat model op zijn kop, en miljoenen mensen komen nu thuis van zijn werk en kijken wat ze precies willen met dank aan een verscheidenheid van streaming sites en diensten te kijken.

Onder al deze diensten, is er echter een die van een groot aantal video levert elke dag. In de afgelopen jaren Netflix is ​​gekomen om rustig te domineren de streaming film / tv-markt. Vanaf het einde van 2012, 33% van de totale downstream internetverkeer in de Verenigde Staten tussen de uren van 21:00 en 00:00 werd uit een Netflix server-daarentegen de streaming diensten die worden aangeboden door Amazon, Hulu en HBO Go-account (collectief ) minder dan 4% van de totale downstreamdataverkeer dezelfde periode).

En wat verklaart de overige twee derde? Oh, ik denk dat we niet moeten praten over dat here.:wink2

Dat is begrijpelijk. Wie wil zetten op een tv en kijken commercials. Ik ben gestopt met TV sinds minstens 5 jaar (in de VS). In Europa Ik kijk het nog steeds, want daar heb ik veel van de commerciële gratis kanalen en voor veel minder geld. Met een schotel is het nog vrij. En dan zijn er altijd sites zoals deze

http://de.wwitv.com/fernsehen/73.htm

keyboard.jpg768x614 72.3 KB

Whoopee! Oops!

En ik ben zo gericht op het verkrijgen van in lange politieke wrangles en zo, dat ik niet eens bedenken wat niet-interactieve als “verkeer” … geen vooringenomenheid daar.