wanneer u bacn ontvangt, heb je wat ontvangen?

Antwoord: E-mail

Uw e-mail inbox is het meest waarschijnlijk overspoeld met golven van e-mails die in een aantal verschillende categorie├źn: e-mail je wilt van mensen die je rechtstreeks met communiceren, e-mail die u niet wilt (SPAM) van mensen die je niet communiceren met, en een soort vage derde golf is samengesteld uit e-mails die u wilt ontvangen, maar zijn niet een hoge prioriteit.

Die laatste golf is de provincie Bacn. Bacn is een term bedacht door deelnemers aan PodCamp Pittsburgh 2 in 2007 te verwijzen naar e-mails u specifiek hebt geabonneerd te ontvangen-zoals coupons van retailers, meldingen van diensten, sociaal netwerk waarschuwingen, enz., Maar dat je niet direct wilt lezen . de aankondiging van de groep omvatte een slogan voor de nieuwe term: Bacn is een e-mail die u wilt – maar niet nu.