wanneer Google weet wat je hebt echt aan tijdens het surfen geweest [humoristisch beeld]

Gewoon doen enige verbazing online winkelen … .honest!

Google weet wat omhoog is [via Fail Bureau]

Ik begin te denken dat Google weet te veel.

* te

@FrancisJav; Eigenlijk te meer aanvaardbaar omdat het te veel informatie in tegenstelling tot het feit dat het wordt verzonden naar Google

@ FrancisJav

Het is niet dat Google weet te veel, wat ze doen. Het is dat we de Google Pionnen, geen beter te leren kennen.

Volgende keer proberen met een andere zoekmachine als http://duckduckgo.com. Tenminste DuckDuckGo houdt niet bij of bel u – en ze zeggen zo goed op hun webpagina te (linksonder).

Ik gebruik ook startpage.com en millionshort.com/search.php~~MD~~aux Startpagina vertelt u met de rechtermuisknop op de pagina die u niet gevolgd. Millionshort snijdt het eerste miljoen, 100.010 duizendste, die echt snijdt om op te jagen. Op deze manier bent u niet gebombardeerd met een heleboel Google landing pages. Ik ga DuckDuckGo proberen al, want als je naar een website, door de startpagina en willen op een link klikt, wordt een bericht zal je vertellen dat je moet zichtbaar worden weer zo, technisch gezien, kun je niet incognito blijven. Je hebt ook om hetzelfde te doen als je iets wilt bestellen. Bedankt voor de tip, Francis.Jav

Maar, maar … Google heeft een Privacybeleid!

@ GaGator

Te grappig.

… DNT + … Do Not Track + … .het dekt uw tracks door te zorgen dat alles wat je ervoor kiezen om u op te sporen … Ik gebruik het zonder tracking toegestaan, en tot nu toe heeft geblokkeerd het bijhouden van alles … maar wat ik ervoor gekozen om me te volgen … heeft geblokkeerd 55.011 pogingen … .45,000 van Google naar meer dan 8.000 van Face Book … leren, te gebruiken, weet het …

never mind google ik zou gewoon graag willen weten hoe elke friggen marketing bedrijf uit China naar Rusland heeft mijn telefoon niet

Ondanks het wijdverbreide geloof dat struisvogels steken hun kop in het zand als ze worden bedreigd, is er nooit een enkele waarneming van dergelijk gedrag in het wild of binnenlandse struisvogels geweest.