waarom doet mijn computer maken een geluid als ik druk op de caps lock toets?

Een van onze vele grote lezers schreef in de andere dag af te vragen waarom zijn computer was het maken van een geluid als hij drukte op de Caps Lock-toets. Na te denken over het voor een minuut, realiseerde ik me dat hij waarschijnlijk had per ongeluk ingeschakeld Toggle sleutels, die een geluid wanneer u op CAPS LOCK maakt.

Deze functie is een standaard toegankelijkheid functie, die in werkelijkheid nog enigszins nuttig kan zijn als u wilt worden gewaarschuwd wanneer u per ongeluk op uw caps lock toets.

Natuurlijk, het is veel eenvoudiger om gewoon uit te schakelen uw caps lock toets helemaal als je het niet gebruikt.

Uitschakelen of Inschakelen Toggle Keys in Vista

Openstellen Configuratiescherm en ga naar het Toegankelijkheidscentrum. Je moet een link voor “Maak het toetsenbord gemakkelijker te gebruiken”, die u zal willen klikken zien.

Als je naar beneden scrollt een beetje zul je de instelling voor “Zet Toggle Keys”, die u moet ervoor zorgen is volledig uitgeschakeld als u deze functie uitgeschakeld wilt. Zodra u klaar bent, klikt u op Opslaan of Toepassen knoppen.

Natuurlijk, als je wilt om deze functie in te schakelen, zou je gewoon vinkt u het vakje. Maar je wist dat.

Uitschakelen of Inschakelen Toggle Keys in XP

Openstellen Configuratiescherm en kies vervolgens het pictogram “Toegankelijkheid Opties”, meestal in de linker kant als je gebruik maakt van de klassieke weergave.

Of als u gebruik maakt van de categorie bekijken, kunt u hier vinden

Zodra u de Accessibility Options dialoogvenster te openen, moet u ervoor zorgen dat “Use Schakeltoetsen” is aangevinkt.

Natuurlijk, als je wilde om de functie in te schakelen, zou je het vak in plaats daarvan te controleren.

Ik drukte Caps Lock-toets en ik maak een geluid !!!

gewoon op SHIFT 5 keer aan te zetten de Toggle Keys

Waarom wordt mijn computer ga terug naar de log op pagina toen ik laat het gedurende 1 minuut? Hoe kan ik dit verhelpen?

rectumfy

Ik heb geen idee!!! Ik heb dezelfde vraag !!!:?)

o.o

In 2008, IJsland overgeslagen met een presidentsverkiezingen omdat niemand zich een uitdager van de zittende president verklaard.